phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:26
Порада: як вірно взяти онлайн-кредит

Порада: як вірно взяти онлайн-кредит

В екстрених ситуаціях, коли терміново потрібні гроші, найпростіше скористатися зручним сервісом у вигляді онлайн-кредитування від CreditUP, наприклад. Це самий оптимальний варіант, якщо потрібен швидкий кредит без довідок про доходи на оптимальних умовах. Проте для того, щоб в подальшому не виникли фінансові труднощі, потрібен грамотний підхід до справи.

Нижче наводяться типові помилки, яких припускаються при оформленні онлайн-кредиту.

Довірити третій особі оформлення кредиту

Сайти, що надають кредити онлайн повинні забезпечувати збереження особистих даних користувачів, і захистити свій кредитний сервіс. Компанія "CreditUP" гарантує захист даних, дотримуючись найважливіших правил безпеки:

  1. використовує сертифікати безпеки PCL DSS і Comodo;
  2. проводить систему перевірки карт реєстрованих на сайті;
  3. постійно тестує сервіс на подолання захисту і так далі.

Клієнт, в свою чергу, теж повинен піклуватися про безпеку операції - нікому не давати паспортні дані, ІПН, ПІН-код, CVV-код та іншої важливої ​​інформації про банківську карту. Але, часто люди, вирішивши взяти гроші в борг, звертаються до знайомих і близьких з проханням оформити онлайн кредит на картку і надають їм доступ до особистих даних. Таким чином, помічник отримує можливість використовувати отриману інформацію в своїх інтересах.

Помилки в заявці

Неуважне заповнення бланка заявки може призвести до відмови в кредитуванні, адже інформація про паспортні дані, ІПН, і банківську картку перевіряється. Надавати треба тільки правдиву інформацію. Якщо це інформація про доходи - не варто показувати завищені дані з метою отримати велику суму кредиту. Не дивлячись на те, що сервіси онлайн-кредитування обходяться без довідки про доходи, вони добре обізнані про розміри зарплат в тих чи інших галузях і регіонах. Явний обман може знизити ваші шанси на отримання кредиту. Надаючи кредит онлайн на карту, фінансова компанія повинна мати у своєму розпорядженні правдиві дані для розрахунку наданої суми, з тим, щоб у клієнта не виникали проблеми з погашенням боргу.

Неуважне ознайомлення з договором

У договорі вказуються всі умови кредитування (дата повернення, сума нарахованих відсотків, відповідальність в разі прострочення або невиплати). Неуважне ознайомлення з документом призводить до порушення правил:

  • клієнт погашає кредит з порушенням термінів виплат і обсягів платежів;
  • приписує до форс-мажорних обставин погіршення власної фінансової ситуації і так далі.

Брати кредит, не прорахувавши свої можливості і бюджет

Перед тим, як ухвалити рішення про оформлення кредиту, варто зважити всі за і проти. Так, якщо людина працює на підприємстві, де часто затримують зарплату, вона повинна подумати про альтернативне джерело погашення кредиту. Не варто брати в кредит кошти, які складно буде повернути. Фахівці рекомендують розрахувати кредит так, щоб щомісячні виплати по ньому не перевищували 35% доходу.

На сайті creditup.com.ua/uk є електронний калькулятор, який дозволяє клієнтам провести попередній розрахунок оптимального для себе кредиту. Рухаючи курсором, клієнт може подивитися щомісячну суму погашення з процентами і дату повернення кредиту. Так користувач може вибрати максимально відповідну для себе суму кредитування.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 687 | Додав: radymo | Теги: довідка, картка, кредит, доходи, онлайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]