phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:58
Порада: як зачати хлопчика


В усі часи сім'я вважалося щасливою, якщо в ній на світ з'являвся хлопчик. Адже він у майбутньому ставав спадкоємцем, продовжувачем сімейної справи, захисником, а також помічником в старості. Тому багато сімей твердо вирішують завести хлопчика. Але в голові відразу виникає багато питань: коли варто почати, які існують методи, який з методів краще і який з них найбільш ефективний. Зараз ми спробуємо розібратися в цьому.

Отже, як зачати хлопчика?

Відразу хочеться відзначити, що методів, що дає 100% результат немає (виняток становить штучне запліднення)
Існує кілька способів зачаття хлопчика:

1. Штучне запліднення
При штучному заплідненні в матці залишають ембріон бажаної статі. Цей спосіб вимагає лікарського втручання, але, не дивлячись на це, багато батьків використовують його з різних причин (спадкове захворювання в одного із батьків, і т. д.)

2. Спеціальна дієта
Протягом чотирьох тижнів до і після зачаття слід дотримуватися певної дієти. Варто включити в свій раціон продукти, які містять калій і магній. Гриби, м'ясо, картопля - підійдуть якнайкраще. А ось молоко та молочні вироби з раціону краще виключити.

3. По терміну овуляції
З усіх методів, які були і будуть розглянуті, метод по терміну овуляції є найефективнішим. Якщо Ви вмієте вимірювати базальну температуру і якщо у Вас стабільний менструальний цикл, то вперед. Займаючись любов'ю в день овуляції, Ви практично не даєте шанс сперматозоїдам "дівчаткам" вижити.

4. Поза
Можливо, деякі з читачів вважають це некоректним, і може бути навіть вульгарним. Але, на подив, поза, яку Ви використовуєте при заняттях сексом, грає провідну роль при зачатті. Рекомендують використовувати пози з глибоким проникненням, для того, щоб скоротити шлях сперматозоїдам до яйцеклітини. При цьому важливо, щоб жінка отримала оргазм, так як при оргазмі в матці утворюється середовище, сприятливе для розвитку чоловічих хромосом.

5. По молодості крові
Метод полягає в тому, що потрібно порівняти вік маминої та татової крові. Як це робиться? Дуже просто. У чоловіків оновлення крові у всьому організмі відбувається кожні три роки, у жінок - чотири. Тепер, коли ми це знаємо, необхідно поділити вік мами на 4, батька - на 3 і порівняти залишки. Вважається, чим менше залишок - у того з батьків кров молодше, а це означає, що такого полу народиться малюк.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 3246 | Додав: radymo | Теги: як зачати хлопчика | Рейтинг: 1.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]