phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:39
Порада: як зробити груди пружними

Щоб зробити ваші груди красивими і пружними, необхідно виконувати вправи. Дівчата в основному роблять вправи на стегна, живіт і сідниці, але про груди і руки вони часто забувають. Перед тим, як почати вправи, підніміть голову і випрямити плечі. Ваші груди помітно піднімуться, підтягнуться вгору. Виконуйте кожну вправу по вісім разів в два підходи. А ось, якщо вам потрібна кухонна плитка або як кажуть росіяни кухонная плита - 5ok.com.ua в цьому питанні вам допоможе, адже на цьому сайті ви зможете не тільки швидко, але й дуже вигідно її придбати.  

Вправи для пружних грудей:

1. Треба встати прямо і поставити ноги на відстані ширини плечей. Підніміть руки на рівні грудей, складіть долоні один до одного, тобто розташуєте руки так, як - ніби молитеся. Тисніть долоні один на одного кожні 10 секунд.

2. Треба встати прямо і поставити ноги на відстані ширини плечей. Виконуйте рух руками, як - ніби ви пливете брасом. Тягніть руки вперед, а після розводьте по сторонам.

3. Потрібно встати прямо і поставити ноги на відстані ширини плечей. Руки витягніть вперед, стиснувши кисті рук в кулак. Схрещуйте і розводьте в сторону руки паралельно підлозі. Така вправа нагадує ножиці.

4. Необхідно встати прямо і поставити ноги на відстані ширини плечей. Необхідно зімкнути руки в замку і покладіть їх на потилицю. Лікті рук тягніть один до одного. Виконайте вправу 10 разів. Спочатку тягніть лікті вперед, а потім назад.

5.Ноги нарізно. Руки розгорніть в сторони так, щоб вони були долонями до верху. Так само можна взяти гантелі в руки. Після чого спину необхідно округлити і повернути всередину руки, при цьому створюючи півколо. Живіт втягніть до останнього. Контролюйте і тримаєте свою голову прямо. Після такої вправи поверніться у вихідне положення.

6. Цю вправу необхідно виконувати біля вікна, для того, щоб спертися на підвіконня руками. Робіть віджимання, руки згинайте, а груди тримайте до підвіконня. При цьому стежте за тим, щоб хребет був прямим.

7.Встаньте біля стіни на відстань 0,5 метра. Простягніть свої руки до стіни, обіпріться об неї долонями. Бийте стіну кулаками, при цьому корпус тіла тримайте на відстані.

8.Встаньте прямо, трохи згинаючи коліна. Підніміть руки вгору в різні боки, а нагорі схрестіть їх над головою. Після опустіть руки в сторони. Цю вправа при бажанні можна робити з гантелями.

9.Нахиліться вперед, при цьому створіть кут 90 градусів. Робіть в сторони махи руками. Таку вправу називають "Млин”.

10. Стисніть кулаки і покладіть їх під підборіддя. Тисніть підборіддям так, щоб створювався опір. Як ніби ви хочете відпустити підборіддя вниз. Вважайте до 5 секунд, потім 5 секунд розслабте опір.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 5100 | Додав: radymo | Теги: пружні груди, груди | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]