phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:56
Порада: як зрозуміти жінку

Найголовніше питання у чоловіків - як зрозуміти жінку?! У своєму житті ми часто чуємо: "Ми розлучилися, тому що не зійшлися характерами" або "Ми розійшлися через різні інтереси". Однак розлучити рідних людей може і банальне нерозуміння один одного. І, в більшості випадків, дуже складно зрозуміти саме жінку, проникнути в її думки та пізнати її душу.

Для багатьох чоловіків до цих пір залишається загадкою психологія жінок, як влаштований їхній мозок, і чому в деяких ситуаціях вони роблять саме так, а не інакше? Варто обговорити деякі питання пізнання жінки і збереження відносин. Крім того не варто забувати, що туризм об'єднує людей, а тому варто звернутися у компанію Levatr.com, яка допоможе вам краще пізнати жінку, відправивши вас разом у туристичну подорож.

Напевно, не знайшлося б такої жінки, якій не хотілося б привернути до себе увагу чоловіка. І у відповідь вона хоче побачити його інтерес до себе. І ця захопленість повинна бути безперервною. Любов не в змозі сама собою розгоратися, для цього почуття потрібні постійні сплески. І не завжди вони повинні бути позитивними. Іноді бурхливі скандали викликають у партнерів пристрасть і тяжіння один до одного, і їх почуття спалахують з більшою силою.

Кожен з нас постійно потребує турботи. Мова не йде про будь-яку фізичну допомогу. Моральна складова цього питання також дуже важлива. Не тільки чоловік, прийшовши додому з роботи, хоче чути привітний голос дружини і її зацікавленість в його настрої або самопочутті. Чомусь чоловіки рідко запитують у жінки: "Люба, як у тебе справи?", "Ти дуже втомилася?" Або "Вечеря вже готова". Без сумніву, якийсь відсоток таких ідеальних чоловіків є, інакше ми всі згинули б у прірві "сидять на шиї" чоловіків. В основному, по дорозі додому, жінка встигає пройтися по магазинах, забрати дитину з дитячого саду, а вдома їй належить приготувати вечерю, займатися з дитиною і догодити чоловіку.

Жінці теж потрібна допомога і підтримка. Побутові проблеми, звичайно, пригнічують, але не можна все перевалювати на жінку, спираючись на те, що прасування та прання - це не чоловіча справа. А потім задаватися питанням: "На що вона ображається?"

Жінка також із задоволенням розповість, як вона втомилася на роботі, як їй набридли нескінченні домашні справи. Іноді варто вислухати і ті жіночі проблеми, на теми яких жінка спілкується зазвичай з подругами. В цьому випадку не обов'язково давати які-небудь поради або відповідати на запитання. Досить бути уважним по відношенню до своєї жінки, побути поруч і просто дати їй виговоритися.

Повага, мабуть, є найважливішою складовою у відносинах між людьми. А повага один до одного - невід'ємна частина взаємин між чоловіком і жінкою. Не варто забувати про це. Не можна сприймати жінку, як посудомийку і матір своїх дітей. У першу чергу, потрібно бачити в ній саме жінку, підкреслювати її красу і жіночність, і давати можливість втілювати ці якості в життя. Необхідно прислухатися один до одного, рахуватися з думкою жінки навіть у тих питаннях, які є чоловічими. Жінка обов'язково оцінить це і буде шанобливо ставитися і до думки чоловіка.

А яка жінка не любить похвалу? Подяка за смачний обід, чисті шкарпетки, та просто за доброту і турботу про чоловіка - все це повинно входити в щоденний словниковий склад кожного чоловіка. Хіба складно зайвий раз обійняти і поцілувати кохану жінку, навіть якщо немає настрою виражати свої емоції. За таку увагу жінка, часом, готова на надзвичайні вчинки, в хорошому сенсі слова, звичайно.

Легко дотримуватися всі ці правила, поважати жінку і давати їй відчувати себе потрібною, бажаною і коханою. Довгі і щасливі відносини будуються тільки на любові, взаєморозумінні і збереженні тих цінностей, які об'єднали чоловіка і жінку в одне ціле.

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 2856 | Додав: radymo | Теги: зрозуміти жінку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]