phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:48
Порада - Краще встати раніше

Люди, які рано встають вранці, зазвичай відрізняються наявністю хорошої фігури, вони більш щасливі і мають менше проблем зі здоров'ям, чого не можна сказати про тих, хто любить повалятися подовше, з'ясували вчені. Вони заявляють: той, хто рано встає, швидше виконує ранкові справи по дому, раніше збирає дітей у школу і виїжджає на роботу, пише The Telegraph.
А ось люди, що встають пізно, ризикують заробити депресію, страждати від стресу і зайвої ваги. Дані висновки були зроблені на основі онлайн-опитування 1068 осіб. Їх запитували, наскільки вони щасливі і відчувають тривожність. Дослідників цікавило також їх фізичне здоров'я, режим харчування і сну.

Виявилося, любителі встати раніше вже не спали в районі 7 ранку, а "люди вечора" чекали, поки годинник покаже 8:54. Що ж до вихідних, то обидві групи воліли відіспатися. Але "жайворонки" вставали в 7:47, а "сови" - в районі 10 ранку. У результаті аналіз зібраної інформації засвідчив: у першої групи відзначалися більш позитивні покази.

За словами доктора Йорга Хубера з Університету Роехемптона, "жайворонкам" простіше підлаштуватися під шалений темп життя. У підсумку вони мають не так багато проблем зі здоров'ям і меншу вагу тіла. До речі, вчені також з'ясували, що люди, які довго дивляться телевізор, частіше пропускають сніданок, адже вони перекушують ввечері під час перегляду телепрограм і на ранок просто не хочуть їсти.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2177 | Додав: radymo | Теги: Краще встати раніше | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]