phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:07
Порада: відрізняємо справжні парфуми від підробки

 

Усі ми обожнюємо парфуми, часом улюблений аромат може змінити життя на краще і навіть найбільш невдалий день перетворити на свято. Але як образливо, коли замість стійкого улюбленого запаху купуєш підробку, заплативши при цьому як за оригінал.

За статистикою, популярні парфуми підробляють значно частіше, адже продати такий товар легше, ніж аромат нерозкрученого бренда. І навіть найбільший і дорогий магазин – не гарантія оригінальності аромату, адже через велику кількість товару складно проконтролювати його якість. А у випадку з великими партіями постачальники частіше обманюють, підставляючи фальшиві парфуми.

Як відрізнити підробку

1. Хочеш купити оригінальні парфуми? Тоді “запасайся” інформацією – дізнайся все про улюблені парфуми. Зайди на сайт виробника та поцікався, який у парфумів флакон, де повинні бути логотипи, голограми, виїмки та захисні стрічки, тиснення, що має бути написане на етикетці.

І уважно звір усі ці ознаки з тим флаконом парфумів, який плануєш купити. Не з пробником, а саме з тим, який буде у твоїх руках вже біля каси.

2. Перевір парфуми на стійкість. Це, звісно, не дуже надійний спосіб, оскільки пробник може бути справжнім, а решта екземплярів – підробка. Але все-таки. Бризни уподобаний аромат на себе і простеж, як довго він протримається. Якщо відчуваєш запах хоч би дні два-три, можна купувати. Але купуй саме в тому магазині, де проводила “перевірку”.

3. Роздивись флакон. Серйозний виробник випускає парфуми в бездоганних флаконах, на яких немає ні подряпин, ні дрібних відколів, а скло прозоре, чисте.

4. Зверни увагу на упаковку. Вона повинна бути виконана з дуже якісного, міцного картону або гладкого, чистого пластику без домішок.

5. Інформація на упаковці повинна збігатися з отриманими тобою даними на сайті виробника. Це стосується місця виготовлення парфумів, складу, об’єму. Якщо на сайті виробника представлений аромат у пляшечках по 50 і 100 мл, а тобі попався інший об’єм улюблених парфумів, скоріше виходь із цього поганого магазину підробок.

6. Звір штрих-код на флаконі та дані про країну-виробника на сайті. Якщо є відмінності, краще відмовся від покупки.

7. Целофанова плівка, в яку впакована коробка з парфумами, повинна бути натягнута рівномірно, без єдиної деформації або складки.

8. Якщо в тебе все ще є сумніви з приводу справжності  парфумів, ти можеш попросити сертифікат якості в магазині. Згідно із законом, тобі зобов’язані його надати. Коли одержиш заповітний документ у руки, перевір оригінальність печатки. Вона повинна бути “мокра”, а не скопійована.

Справжню печатку нескладно відрізнити від скопійованої, треба лише придивитися на неї під кутом. Надрукована на принтері печатка не вирізняється від площини аркуша, а справжня трохи товстіша і виділяється на аркуші.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1141 | Додав: radymo | Теги: як відрізнити справжні парфуми від | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]