phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

07:36
Поради щодо догляду за бородою: як це робити правильно, використовуючи тример

Поради щодо догляду за бородою: як це робити правильно, використовуючи тример

Тример - безцінний інструмент в чоловічому арсеналі для догляду за зовнішністю. Цей прилад допоможе підстригти щетину будь-якої довжини і додасть обличчю акуратного та респектабельного вигляду. Головне - вибрати відповідну модель, в комплектації якої передбачені різні насадки.

догляд борода тример Rowenta

Вибираючи серед безліч варіантів, варто звернути увагу на продукцію від французької фірми Rowenta. Наприклад, можна перейшовши за посиланням https://www.rowenta.ua/Прилади-для-чоловіків/Тримери-для-бороди/c/beard знайти широкий вибір тримерів для бороди "Ровента". Це офіційний сайт, а тому на ньому знайдете інформацію, де і в кого купити продукцію цього бренду в Україні, щоб отримати офіційну гарантію та сервісне обслуговування на європейському рівні.

Де знайти тример — тепер ви це знаєте, а як же вірно вибрати і користуватися такою технікою. Проте перед включенням пристрою також важливо знати, як підготувати бороду і як ним користуватися правильно.

Підготовка до стрижки

Спочатку слід помити волосся на обличчі шампунем і добре просушити. Далі його треба розчесати так, щоб воно було максимально рівним і дивилося в одному напрямку. Потім важливо визначити, якої довжини повинна бути стрижка, щоб вибрати відповідний гребінь. У чоловічих тримерах Rowenta передбачені різні насадки і підібрати потрібний варіант буде просто.

Довжина

Одягти насадку і повернути прилад так, щоб передня частина ріжучого блоку була звернена від обличчя. Почати обрізку з шиї і, йдучи за лінією щелепної кістки, рухатися до вуха і верхньої лінії бороди рухом вгору. З чоловічими тримерами Rowenta - це просто, так як вони оснащені насадкою для точного гоління. Можна підстригати волосся або у напрямку росту, або проти зростання, в залежності від особистих уподобань.

Визначення точної лінії

Встановити насадку приладу і тримати його вертикально ріжучими лезами до себе. Починати з волосся на щоках і, злегка торкаючись лезами шкіри обрізати на бажаному рівні. У чоловічих тримерах Rowenta є насадка для бриття, тому визначити точну лінію волосся на обличчі буде нескладно.

Створення образу щетини

Переконатися, що гребінь встановлений на рівень 1,5 мм або 2,5 мм. Тримати пристрій горизонтально, ріжучим блоком вгору або вниз. Підстригати рухом вгору або вниз, проти напрямку росту волосся або, навпаки, в залежності від того, що краще для вас.

Електричний пристрій для догляду за обличчям і тілом, такий як чоловічий тример Rowenta простіший у використанні, ніж ножиці, або машинка для стрижки, оскільки є можливість налаштування приладу для стрижки волосся на різну довжину.

Поради

Новачкам спочатку слід вибирати гребені для довшої волосся, щоб не зістригти занадто багато. Тільки пристосувавшись, можна буде експериментувати далі.

догляд борода тример Rowenta
 
Вологе волосся довше сухого, тому підстригати його потрібно дуже акуратно і поступово.

Дуже важливо тримати обличчя доглянутим, часто мити бороду, використовувати бальзам або масло.

При правильному використанні пристрою, обличчя завжди буде доглянутим і охайним. Але важливо вибрати модель з лезами з нержавіючої сталі, мінімальним кроком і можливістю регулювати необхідну довжину. Ідеальний варіант - чоловічий тример, який може не тільки підстригти бороду, але і видалити волосся в:
  • - носі;
  • - вухах;
  • - та на інших частинах тіла.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 391 | Додав: radymo | Теги: догляд, тример, борода | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]