phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:06
Порядок подання декларацій при виборі лікаря МОЗ спростило

 

МОЗ спростило порядок подання декларацій при виборі лікаря

Міністерство охорони здоров’я України удосконалило Порядок подання декларацій при виборі лікаря, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу міністерства.

«За час існування кампанії з вибору лікаря виникла необхідність удосконалити Порядок подання декларацій», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, перелік інформації, що вноситься до декларації, скоротився. Відтепер декларація буде на одному аркуші – це зекономить час пацієнтів та лікаря на її заповнення, наголошують у відомстві.

Крім того, у декларації тепер не потрібно зазначати зареєстроване місце проживання пацієнта, оскільки пацієнт обирає лікаря незалежно від місця прописки.

Уточнене також положення декларації щодо ознайомлення пацієнта з його правами як суб’єкта персональних даних. Відтепер пацієнт своїм підписом підтверджує добровільний вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу, і достовірність наданих даних. Також пацієнт засвідчує, що йому відомі його права відповідно до закону України «Про захист персональних даних», та мету збирання та обробки персональних даних, зазначених у декларації.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 649 | Додав: adminA | Теги: Моз, подання декларацій, вибір лікаря | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]