phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:54
Повітряні кульки – яскрава прикраса сучасного свята

Спогади про красивий та вишуканий захід залишаться не тільки у пам’яті відвідувачів, але і на численних фото. Одним з простих і практичних варіантів вважається оздоблення повітряними або гелевими кульками. Ви завжди можете вигідно замовити кульки у Львові в магазині Аероманія. В каталозі представлені вироби як традиційної форми, так і у вигляді цифр, зірок, сердець, тварин. Особливою популярністю користуються кулі, наповнені гелієм.

У Львові повітряні кульки широко використовуються для створення найрізноманітніших інсталяцій. Це може бути весільна арка, оригінальна фотозона для ювіляра або навіть імпровізований логотип вашої компанії.

Як здійснити покупку правильно?

Перед оформленням замовлення дизайнери рекомендують завчасно продумати важливі нюанси. Це допоможе правильно розрахувати кількість кульок та швидко оформити приміщення. З основних критеріїв:

  • Форма та колір. Якщо планується взяти кілька відтінків, вони повинні гармонійно поєднуватися. Експерти радять не змішувати «теплі» та «холодні» кольори. До кольорів теплого спектру належать: жовтий, помаранчевий, червоний, бежевий, коричневий, золотистий. Холодні відтінки – це сірий, сріблястий, синій, блакитний, фіолетовий, зелений.

  • Кількість елементів. Для її визначення необхідно знати площу декорування та відстань між сусідніми balloons. При необхідності консультант магазину допоможе вам зорієнтуватися та здійснити коректні підрахунки. При оздобленні великих приміщень зазвичай декілька кульок береться «про запас».

  • Гелій чи повітря. В якості заповнювача звичайне повітря використовують при створенні провисаючих конструкцій. В всіх інших випадках краще взяти гелій – як для прикрашання окремими кульками, так і для різноманітних інсталяцій.

Потрібно також врахувати матеріал виробу. Чи буде це традиційний латекс або ж фольга? А можливо, варто придивитися до хромованих варіацій?

Повітряні кульки

Стильні новинки завжди в продажу

Сьогодні значним попитом користуються світлодіодні рішення. Такі balloons однаково яскраво світяться навіть на значній висоті, не згасаючи до 10 годин. На відміну від китайських ліхтариків, це більш безпечне та легке в реалізації рішення.

Інший цікавий тренд останніх років – фольговані кульки у вигляді немовлят. Такий аксесуар стане ефектним доповненням при виписці з пологового будинку. Сучасні надувні фігури не обов’язково мають бути статичними. Хвилю здивування у дитини викликає поява «ходячого персонажу» Міккі Мауса .

Багато українців вже встигли гідно оцінити іншу креативну новинку – гігантські надувні шари, діаметр яких складає від 45 до 95 см. Всередині такої мега-кулі легко вміститься кілька десятків невеличких повітряних кульок або ж – безліч листівок з побажаннями учасникам заходу.

Розкішний асортимент пропозицій на будь-який смак допоможе стильно оформити свято та подарувати присутнім незабутні враження.

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 465 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]