phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:44
Повторно кип'ячена вода: як впливає на здоров'я організму
чайник кип'ячена вода Вчені з Німеччини провели аналіз води, яка кип'ятилися повторно, з метою вивчення її впливу на організм людини. Взятися за розгляд питання їх змусила дилема: чи виливати залишки води з чайника або додавати туди рідину для повторного кип'ятіння?

Тим часом, оцінюючи можливі негативні наслідки води, закип'яченої повторно, вчені прийшли до висновку, що вона не несе небезпеки. Фахівці розповіли, що невелика кількість бактерій в стоячій воді дійсно може виникнути, однак повторне кип'ятіння сприяє їх знищенню.

Немає ніякої інформації про те, що в воду, яка залишається в чайнику, проникають небезпечні речовини з його матеріалу. Вчені попереджають про важливість використання приладів належної якості.

Підводячи підсумки, експерти заявили, що небезпека повторного кип'ятіння води - це пережиток минулого. Багато людей часто її виливають не використовуючи повторно, однак таким чином витрачається набагато більша кількість ресурсу.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 392 | Додав: radymo | Теги: організм, здоров'я, кип'ячена, вода, Вплив, повторно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]