phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:53
Позбавить від 27 захворювань потужна трава

 

Вона перевищує по ефективності ібупрофен для полегшення болю у декілька разів!

Численні дослідження показують, що ефірна олія чебрецю і тимол, його активне з'єднання, мають сильні антисептичні властивості. Фактично, більшість антисептичних серветок і полоскань рота містять тимол в їх хімічному складі.

Цікаво, що недавнє дослідження показує, що ефірна олія чебрецю навіть має здатність зменшувати біль. Це, проте, не повинно дивувати, оскільки багато традиційних ліків використовують чебрець і інші ефірні олії для полегшення болю.

Дослідження показують, що олія чебрецю перевищує по ефективності ібупрофен для полегшення болю!

Група дослідників з іранського Медичного університету Баболя перевірила, що не лише чебрець працює як потужний болезаспокійливий, але і полегшує біль важких менструацій навіть краще, ніж ібупрофен.

У дослідженні брали участь 84 студентів-жінок з важкими менструаціями. Вони були у віці 15-24 років і усі страждали від дисменореї. Цей стан проявляється хворобливими спазмами, які можуть супроводжуватися такими симптомами, як запаморочення, головний біль, нудота і болі в спині. З іншого боку, вторинна дисменорея означає, що біль виникає з іншого стану.

Дослідники також відмітили, що визначення первинної дисменореї, яка з'являється впродовж 2 років з початку менархе і не пов'язана з болем під час інших частин циклу. Це має сенс, оскільки хворобливі менструації частіше зустрічаються у молодих жінок в перші роки після початку менструації.

ІНШІ ПЕРЕВАГИ для ЗДОРОВ'Я олії ЧЕБРЕЦЮ!

Антисептик: Це відмінний антисептик, який захищає виразки і рани від інфекцій. Його антисептичні властивості пояснюються наявністю каріофіллінів і камфену.

Тонік: він тонізує серце, травну систему, нервову систему, систему кровообігу, м'язи і шкіру.

Гіпертонія: це корисно для людей, що страждають від низького кров'яного тиску. Ці люди піддаються більш високому ризику відчуття млявості і несвідомого падіння. Чебрець зберігає артеріальний тиск збалансованим, піднімаючи його природним чином.

Антиревматичний: ефірна олія чебрецю вирішує ускладнену циркуляцію і накопичення сечової кислоти в крові, які викликають ревматизм, подагру і артрит. Будучи сечогінним засобом, вона полегшує видалення токсичних речовин. Будучи стимулятором, вона збільшує циркуляцію крові і лімфи і вирішує цю проблему.

Будучи сечогінним засобом, чебрець корисний при лікуванні інфекцій сечового міхура і сечових шляхів
Використовується для знищення грибка нігтів
Використовується для знищення паразитів
Використовується як засіб від комах
Використовується при вагініті і кандиді

Розведену олію або подрібнений чебрець можна використовувати в якості першої допомоги при укусах комах.

Додавання чебрецю до гарячого компресу знімає подагру, ішіалгію, м'язові болі, ревматичні болі, розтягування і спортивні травми.

Ефірна олія чебрецю для стимуляції менструального циклу або відсутніх періодів
Використовуйте її як тонік для волосся, миття обличчя і лікуванні бородавок і вугрів.
Було виявлено, що регулярне споживання чебрецю збільшує кількість ДГК в мембранах серця, бруньок і клітин головного мозку.

Було показано, що тимол, активне з'єднання в олії з чебрецю, сприяє загоєнню за рахунок збільшення припливу крові до шкіри
Тимол захищає здорові жири в клітинних мембранах
Перемішати ефірні олії чебрецю з лавандою, кедром і розмарином в суміші олії з виноградних кісточок і жожоба для лікування облисіння. Наносити 1-2 рази в тиждень на шкіру голови.
Олія чебрецю добре поєднується з оліями: лимонною, лавандою, сосною, бергамотом і грейпфрутом.

Перед прийомом будь-яких засобів натуральної медицини, рекомендується консультація досвідченого лікаря.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1032 | Додав: adminA | Теги: 27 захворювань, потужна трава | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]