phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:41
Правила боротьби з насильством проти жінок ухвалив Європейський парламент
Парламент затвердив перші в історії ЄС правила боротьби з насильством щодо жінок. Нові правила спрямовані на запобігання гендерному насильству та захист його жертв, особливо жертв домашнього насильства.

Згідно з правилами, зокрема, заборонили примусові шлюби. Також визначають особливі правила щодо правопорушень в інтернеті, таких як розголошення приватної інформації та навмисне розсилання відвертих зображень.

Серед прийнятих правил боротьби з насильством також заборонено калічити жіночі статеві органи.. Ці правопорушення у більшості країн-членів ЄС вважаються злочинами, проте існують прогалини у національному законодавстві деяких країн та відмінності у правовій базі.

Крім того, розширили перелік обставин для злочинів, скоєних проти громадських діячів, журналістів чи правозахисників, які передбачають суворіші покарання. Зокрема, до переліку обтяжливих обставин увійшли «намір покарати жертву» через її стать, орієнтацію, колір шкіри, віросповідання, соціальне походження чи політичні переконання.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 332 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]