phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:03
Правила купівлі натяжних стель

 

Сьогодні у часи великого вибору сучасних технологій в галузі ремонту, багато хто говорить собі: піду і куплю натяжну стелю. Кожному покупцеві, який вирішив зробити такий вибір, слід звертати увагу на кілька моментів. Насамперед зауважимо, що розрахунок вартості натяжної стелі з установкою можна здійснити онлайн, просто перейшовши за посиланням https://artpotolok.kiev.ua/uk/raschet-stoimosti-ua/. Після цього, обравши бренд виробника, за допомогою даного ресурсу можна і вигідно замовити собі натяжні стелі.

Найякісніші полотна виробляють у Франції. Трохи гіршою якістю відрізняються німецькі стелі. Самі неякісні варіанти у китайських, українських і російських виробників. Полотна з Китаю навіть не проходять за вимогами СЕС.

Кращим французьким виробником вважається Clipso, тоді як гіршим - Alkor Draka. Непогана німецька компанія - PONGS (їй належать кількабрендів - Effektfolie, Lackfolie, Descor і Mattfolie).  Якщо ж говорити про українські бренди, то особливо варто відзначити Demi-Lune та бренд Nik-Deko.

Будь-які глянцеві натяжні стелі не позбавлені швів, яких невидно на фотографіях, а ось видимість їх в життя ідентифікується професіоналізмом спаювання.

Якісна натяжна стеля відповідає санітарно-гігієнічним вимогам, а також безпечна при загорянні. Основний матеріал полотен - плівка ПВХ. У природі полівінілхлориду в чистому вигляді не існує, і цей полімер отримують в результаті хімічних реакцій. ПВХ містить домішки, в тому числі у вигляді металів. Залежно від їхнього змісту стеля буває як небезпечною, так і безпечною для здоров'я.

Досвід фахівців і їхній підхід до роботи є одними з головних чинників, що визначають якість вже встановленої стелі. Якщо форма конструкції хитромудра, де є безліч кутів і кривих ліній, а також присутні світильники, люстри, прямокутні кондиціонерні решітки, витяжки, труби, карнизи або перепади в рівні, то монтажники повинні володіти високим професіоналізмом.

На підсумкову якість робіт впливає майстерність і досвід вимірника. Точний вимір - це і грамотно розташовані шви, і відрегульовані вручну усадки матеріалів, і точні рекомендації щодо вибору освітлювальних приладів.

У будівельній справі шахрайство зустрічається незалежно від криз або економічних злетів. Нерідко жертвами обману стають люди, які купують меблі, але й серед "продавців стель" зустрічаються шахраї. Як кажуть представники відомих компаній, які встановлюють натяжні стелі, кожен п'ятнадцятий клієнт платить свої гроші за послугу і товар, не отримуючи при цьому нічого. Подібні ситуації зустрічаються і з "фахівцями по шторах", і з "паркетники", і з "продавцями стель". Тому, купуючи товар і даючи передоплату, треба обов'язково уважно вивчити рахунок, договір, реквізити продавця і умови гарантії.

Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 1222 | Додав: radymo | Теги: Натяжна стеля | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]