phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:37
Правильна обрізка дерев: секрети та поради
Зараз найкращий час для обрізки дерев - пізня зима і рання весна до того, як почнеться нове зростання - це сприятливий період для обрізки більшості садових рослин включаючи фруктові дерева, ягідні і декоративні кущі троянди. Щоб допомогти вам зробити обрізку дерев правильно дамо Вам декілька порад. Насамперед, слід пам'ятати, що правильна обрізка дерев дуже важлива насамперед для рослин, а тому радимо вам замовити професійну обрізку дерев. До речі, ця послуга за вигідною ціною доступна на сайті dereva.lviv.ua.

Успішна обрізка допомагає підтримувати здоров'я рослин, їхню силу і красу а у плодово-ягідних культур підвищує продуктивність і покращує якість врожаю. Що б ви не обрізали, користуйтеся тільки гострими чистими знаряддями праці. Не обрізайте вологі рослини, зріз робіть нижче видимих ознак хвороби і обробіть місце зрізу якнайшвидше.

Обрізка плодових дерев

Кілька років тому наші сусіди посадили фруктові дерева. Перший час вони раділи крупним, соковитим плодам, які з'являлися на молодих деревах щоосені. Але в міру старіння дерев плоди ставали дрібнішими, вони були вже не настільки гарні й смачні. Сусіди вирішили, що в цьому винна погода та невідповідні сорту. Насправді ж проблема полягала в тому, що вони ніколи не обрізали своїх дерев.

Обрізка дозволяє підтримувати дерева в хорошому стані і значно підвищує урожай. Вирізаючи деякі гілки зрілого, плодоносного дерева, ви зменшуєте кількість плодів, які утворилися на ньому і забезпечуєте кращу освітленість всередині крони. Плоди, що залишилися ростуть краще (і врожай з цього дерева в перерахунку на кілограми теж буде більшим), мають більш привабливий зовнішній вигляд. Збільшення циркуляції повітря і проникаючі всередину крони сонячні промені запобігають розвитку хвороб.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2603 | Додав: admin | Теги: обрізка дерев | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]