phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:54
Предмети одягу, які загрожують здоров'ю - топ-5

 

У сучасному світі данина моді для багатьох людей стала невід'ємною частиною існування. Все частіше зручність одягу приноситься в жертву останнім тенденціям стилю. Гардероб середньостатистичної жінки сьогоднішнього дня обов'язково включає декілька зовсім не корисних речей, про істинну небезпеку яких пані частіше вважають за краще не замислюватися. А тим часом, фахівці говорять про те, що тривале носіння таких підступних предметів одягу здатне дуже негативно відбитися на здоров'ї. Так які ж саме речі представляють найбільшу небезпеку?

Вузькі джинси. Власниці такого улюбленого, звичного і вже давно такого, що став повсякденним предметом гардеробу ризикують обзавестися малоприємним захворюванням з дуже поетичною назвою. Звучить воно як "невралгія латерального шкірного стегнового нерва". Проявляється ця невралгія в тому, що людина просто перестає відчувати зовнішню поверхню свого стегна в результаті регулярного здавлення нервів під шкірою.

Тісні коміри, а також краватки. Вони значно затрудняють кровотік в районі шиї. Внаслідок цього погіршується і кровообіг головного мозку, що призводить до мігрені і інших небезпечних наслідків.

Облягаючі шкіряні брюки. Шкода такої речі не обмежується одним тільки традиційним здавленням. Річ у тому, що шкіра сама по собі не здатна забезпечувати вентиляцію, тобто повітря просто не циркулює крізь матеріал. Тіло випробовує перегрівання, що все посилюється, що створює украй сприятливе середовище для активної життєдіяльності бактерій. У зимовий період шкіряні брюки все одно не зможуть зігріти, а влітку знаходитися в них нестерпно жарко. До того ж кровопостачання теж страждає. Так що чи варто взагалі купувати таку неоднозначну річ - питання спірне.

Невірно вибраний бюстгальтер. За статистикою, близько вісімдесяти відсотків представниць прекрасної статі не уміють правильно підбирати нижню білизну. А підсумком такої необізнаності стають здавлена грудна клітка у поєднанні з болями в шиї і плечах.

Спеціальна білизна, що коригує. Користь таких речей неможливо недооцінити - вони чарівним чином маскують недоліки жіночої фігури. Проте постійне носіння таких предметів одягу замість дива пред'явить пані набряки, головні болі і навіть задишку. Черевна порожнина, будучи занадто здавленою, отримує нераціонально розподілений кровотік. А виливається це врешті-решт в украй неприємний цистит.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1314 | Додав: adminA | Теги: які загрожують здоров'ю - топ-5, предмети одягу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]