phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:40
Прекрасна і незабутня Болгарія: чому варто відвідати країну

 

Болгарія радує туристів своєю мальовничою красою гірських висот і чистими морськими курортами. Золоті піски і Сонячний берег, чудове вино - давнє ремесло болгарських городян. На березі Чорного моря знаходяться здравниці - Албена, Св. Олена і Костянтин. Останнім часом вони облаштовані за вищим європейським рівним, мають у своєму розпорядженні всі зручності. Витрати на відпочинок в Болгарії помірні, підійдуть усім, хто захоче погостювати в ній. Система "все включено" широко відома в пляжному туризмі і освоюється з високою швидкістю на курортах країни. У свою чергу зазначимо, що якщо ви також хочете відвідати дану країну, то автобусні квитки до її столиці — міста Болгарії, з Києва можна вигідно придбати на сайті https://reis.ua/. Зауважимо, що на даному ресурсі ви також маєте нагоду швидко і вигідно купить автобусні квитки на різні напрямки.

Якщо ж ви плануєте мандрівку до Болгарії взимку, то вас і інших туристів порадують гірськолижні траси з помірними цінами. Курорти облаштовані до смаку кожному. Пампорово - підійде для початківців сноубордистів - там обладнані найбільш безпечні траси для їзди. Боровець - багатий мальовничими краєвидами. Вид на лісовий пейзаж відкривається прямо з вікна. Курорт Банско - побудований в старовинному стилі з вузькими вулицями і маленькими церквами, а на самому верху обладнана сучасна система з новими трасами, підйомниками та гарматами. На вибір можна відвідати ресторан або кафе.

Що стосується транспорту, - таксі до ваших послуг. За бажанням можна орендувати машину. Знаючі мандрівники радять їздити в центрі міст на автобусах і тролейбусах, так як складно знайти місце для паркування. Квитки продаються прямо на зупинках, а графік руху транспорту можна дізнатися там же. Готелі до ваших послуг, чисті охайні номери очікують гостей.

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 1134 | Додав: radymo | Теги: автобусні квитки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]