phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:30
Прийом душу приносить здоров’ю користь
прийом душ Прийом душу може в деяких випадках приносити серйозну користь здоров’ю серцево-судинної системи, захищати артерії від небезпечних накопичень холестерину.

Закупорка артерій є одним з сумно відомих наслідків високого рівня холестерину, яке веде до серйозних ускладнень, потенційно небезпечних для життя. Але існують способи боротьби з підвищеним холестерином, і один з них – це прийом душу. Прийняття більш прохолодного душу в певний час дня може допомогти запобігти або повернути назад холестеринове засмічення кровоносних артерій.

Фахівець зауважив: останнім часом з’являється більше доказів того, що прохолодний душ вранці тонізує і спонукає людей робити більш глибокі вдихи, тим самим знижуючи в організмі рівень вуглекислого газу. До того ж активізується кровотік і поліпшується кровопостачання органів. Все це позитивно позначається на серці, допомагає знижувати кров’яний тиск, а також прочищати артерії від надлишків холестерину. Дія холодної води стимулює приплив крові, що допомагає боротися з проблемами серця.

Прохолодний душ може допомагати знижувати кількість шкідливого жиру в організмі. Під впливом прохолодної води тіло починає інтенсивніше використовувати бурий жир, щоб зігрітися – цей процес сприяє тому, що скорочуються відкладення білого жиру. Його кінцевим результатом може бути зниження рівня холестерину.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 282 | Додав: radymo | Теги: користь, душ, прийом, здоров’я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]