phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:18
Прикраси в подарунок на день Святого Валентина

Найромантичніше свято, центральною темою якого є кохання – це чудовий привід для зізнання чи нагадування про сильні почуття, і кращим підтвердженням цьому стануть подарунки у вигляді дорогоцінностей: золота каблучка з сапфіром чи іншим камінням, розкішні сережки, браслети та інші ювелірні вироби. Ексклюзивні прикраси допоможуть зробити приємний сюрприз коханій людині та щодня нагадуватимуть про те, що вона займає важливе місце у вашому серці.

Каблучка біле золото з камінням та без оздоблення: класика, що завжди актуальна

День закоханих – прекрасна нагода, щоб дати волю фантазії та спробувати підібрати таку прикрасу, яка б підкреслила індивідуальність власниці. Наприклад, це може бути каблучка з білого золота з дорогоцінним камінням, яке, на вашу думку, найкраще пасуватиме коханій. Неймовірно красиво, елегантно та ніжно виглядає поєднання білого золота з зеленим смарагдом чи кварцом, а також прозорими діамантами. Ще один шикарний варіант – золота каблучка з блакитним топазом Лондон. Класичні рішення теж є безпрограшними – прикраси з діамантами та фіанітами підкорять серце будь-якої дівчини.

Зверніть увагу і на моделі без оздоблення: майстри ювелірної фабрики втілюють оригінальні варіанти оформлення металу, щоб задовольнити найвибагливіші смаки. Популярними є широкі каблучки, дизайн у вигляді ланцюга чи цвяха, нестандартні форми та текстури, флористичні мотиви.

Сережки-кафи та інші оригінальні дизайнерські рішення

Кафами зазвичай прикрашають вушний хрящик, але є інший різновид таких сережок, який називається клаймбери. Обидва варіанти часто мають округлу дужку зі складним чи лаконічним дизайном, який займає велику частину вуха. Клаймбери носять як звичайні сережки, що піднімаються від мочки до хряща. Дуже стильними та ніжними є золоті моделі, прикрашені декількома фіанітами, а також мінімалістичні рішення без каміння.

Браслети на руку з дорогоцінних металів

Золоті та срібні браслети можуть мати класичну форму, тобто, ланцюжок з різним плетінням – і такі прикраси пасуватимуть під будь-який образ. Але рекомендуємо ознайомитись у каталозі з нестандартними рішеннями, наприклад, жорсткими моделями у вигляді скоби.

Жорсткі браслети (скоба) можуть бути з наступним оформленням:

  • * вузлик, цвях, ключик;
  • * гладка незамкнена модель;
  • * конго без каміння;
  • * декоративні елементи: серця, квітки, нескінченність, пластина для гравіювання, кульки;
  • * оформлення поверхні алмазною гранню, камінням, родіюванням.

Для повсякденного носіння зручним варіантом стануть браслети на нитці з оніксом, срібними та золотими вставками, емаллю, патріотичною символікою.

Де придбати ексклюзивні ювелірні прикраси з доставкою по Україні?

Одним з визначних українських виробників дорогоцінностей є Столична Ювелірна Фабрика™, яка була створена у 1997 році. Завдяки відсутності посередників та роботі напряму з клієнтами, спеціалісти компанії можуть гарантувати найвищу якість ювелірних виробів за чесними цінами. Досконалі та якісні прикраси можна придбати у роздрібних магазинах мережі та в інтернет-магазині зі швидкою доставкою по всій Україні. Столична Ювелірна Фабрика™ пропонує декілька способів оплати, зокрема, готівкою, безготівково та частинами. На кожен виріб поширюється безстрокова гарантія, яка дозволяє користуватися послугою професійної чистки.

Ваша каблучка з сапфіром чи інша ексклюзивна прикраса вже чекає на вас в онлайн та офлайн-магазинах Столичної Ювелірної Фабрики™, тому обирайте зручний спосіб замовлення, щоб встигнути зробити приємний подарунок коханій.

Джерело

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 329 | Додав: radymo | Теги: Прикраси, Подарунок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]