phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:12
Признаки щасливої жінки

7 признаків  щасливої жінки

Як визначити, чи щаслива ви людина? Виявляється, "симптоми" щастя не так вже й складні для розпізнавання.

1. Ви щаслива жінка - якщо висипаєтеся. День вдається, настрій тримається на хорошому рівні, хочеться посміхатися перехожим. З тими, хто погано спить по ночах, а вранці прокидається у величезних муках - ситуація протилежна.

2. Вам все одно, що про вас думають. Щасливій жінці не до чужих думок, їй просто ніколи збирати про себе плітки, тому що є маса справ, які її захоплюють і приносять задоволення.

3. Самореалізація. Вона відчуває себе потрібною у своїй справі, їй подобається робота, і з ранку хочеться туди йти. А може бути, її самореалізація - це її діти. Жінка стає повністю щасливою, коли знаходить своє покликання.

4. Ви знаєте, що вас люблять. Це відчуття дарує жінці всемогутність воістину.

5. У вас не виникає почуття заздрості. Щасливій жінці радісно за близьких і друзів, вона не стане заздрити, а навпаки - підтримає і розділить радість з людиною.

6. Вам не потрібно нікому нічого доводити. Жінка реалізувала себе і в материнстві, і в кар'єрі - вона щаслива і спокійна, вона життя вкушає, але не біжить стрімголов доводити, що вона краща за інших.

7. Ви знаєте, що світ недосконалий, але ви його любите саме таким. Щаслива людина бачить позитив у багатьох стресових ситуаціях,  вірить в те, що життя налагодиться, і прикладає максимум зусиль, заряджених оптимізмом.



Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1785 | Додав: adminA | Теги: признаки щасливої жінки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]