phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:09
Про метод "Кенгуру" - розповіла Супрун

Супрун розповіла про метод "Кенгуру"

Блогероміністр Супрун замість відставки зайнялася методом "Кенгуру": це і для тата, і для мами

Цей метод почали розробляти ще в кінці 1970-х років

Відомий український блогероміністр Уляна Супрун спробувала детально розповісти, що таке метод "кенгуру" і чому він важливий для здоров'я дітей.

Про це Уляна Супрун написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Важлива інформація для майбутніх батьків та батьків з немовлятами. Можливо, ви чули про важливість контакту між батьками і новонародженим дитиною шкіра-до-шкіри або так званий метод "кенгуру". Він вважається стандартом виходжування недоношених дітей, має безліч переваг для здоров'я і доведену ефективність", - йдеться в повідомленні.

Цей метод почали розробляти ще в кінці 1970-х років як один з компонентів альтернативного підходу до традиційної допомоги новонародженим дітям, які народилися з низькою вагою. З тих пір метод "кенгуру" вважається абсолютно безпечним, а ефективність його використання доведено досвідом багатьох розвинених країн. Сьогодні його використовують в більш ніж в 70 країнах світу.

За словами Супрун, суть методу дуже проста: малюка в підгузку викладають на груди мами обличчям один до одного шкіра-до-шкірі. Тато так само може використовувати цей метод. Щоб температура тіла зберігалася, дитину накривають зверху пелюшкою або ковдрою.

Категорія: Поради батькам | Переглядів: 631 | Додав: adminA | Теги: а Супрун, метод Кенгуру | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]