phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:08
Про стосунки із старшим чоловіком - 5 фактів

Суспільство давно позбулось якихось стереотипів щодо відносин із старшими чоловіками, однак іноді у самої ж жінки, яка зважується на такі стосунки, виникає безліч питань.

Він не захоче тусуватися з твоїми друзями. Вжитий алкоголь в компанії другокурсників і танці в клубі до ранку не для нього - якщо пару раз він для пристойності погодиться, то потім подібні розваги почнуть його моторошно дратувати і не менше втомлювати.

До речі про алкоголь: він обмежиться порцією віскі і від тебе зажадає того ж. З кавалером постарше навряд чи вийде відірватися, випивши пляшку текіли на двох, він не відмовиться розділити з тобою вечерю під келих вина, але не захоче тримати твоє волосся, якщо ти раптом «перебереш».

Ти будеш регулярно чути розповіді про «старі-добрі часи» і про те, що зараз всі вже «зовсім не те». Починаючи від морозива і закінчуючи зовнішністю дівчат - раніше, в його молоді роки, все було зовсім по-іншому і краще, ніж зараз.

Зрілість проявиться не в усьому. Так, він старший за тебе, скажімо, років на 12, але не варто чекати, що він буде вести себе, як зрілий і відповідальний чоловік у всьому. Ти здивуєшся, але дорослі хлопці теж дивляться мультики і не упускають можливості посміятися над непристойним «підлітковим» жартом.

Скелети в шафі. У нього було життя до тебе і в цьому житті напевно були жінки, мнооого жінок. Можливо, він спробував у сексі все, що завгодно, і буде просити тебе про щось, що виходить за рамки твоїх уявлень про секс, або ж ти знайдеш у нього старе «домашнє відео», записане в медовий місяць з його колишньою дружиною.

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1292 | Додав: adminA | Теги: стосунки із старшим чоловіком - 5 ф | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]