phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:37
Продовжують життя щоденні прогулянки
І позитивно впливають на самопочуття та настрій. Вчені називають чотири аргументи на їх  користь.

1. Покращують роботу мозку

Гуляючи, ми часто "вигадуємо" інноваційні, цікаві ідеї, ухвалюємо ключові рішення чи складаємо творчі плани на майбутнє. Не дарма багато людей навчаються і ходять одночасно. Цей спосіб засвоювати нову інформацію швидше, доступніше та ефективніше.

2. Знижують рівень цукру в крові

Результати дослідження, проведеного з участю хворих на діабет ІІ типу, довели, що 10 хвилин ходьби на день знижують рівень цукру в крові. Тому піші прогулянки особливо переважні після ситного обіду.

Регулярні прогулянки рекомендують не лише людям із цукровим діабетом. Активність ходьби захищає організм від захворювань серцево-судинної системи. А ще покращує обмін речовин, зміцнює імунітет, допомагає впоратися з м'язовими, суглобовими та спинними болями.

3. Допомагають схуднути

Походи дозволяють спалити багато калорій, що корисно для тих, хто бажає схуднути. Така фізична активність у поєднанні з меню, що передбачає дефіцит калорій, дозволить досягти стрункості фігури.

4. Знижують ймовірність передчасної смерті

Дослідження Британського журналу спортивної медицини, яке було проведено за участю 50 000 шанувальників ходьби, показало, що рух знижує ймовірність передчасної смерті приблизно на 30%.

Прогулянки допомагають зменшити біль у коліні через артрит.
Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 258 | Додав: adminA | Теги: щоденні прогулянки, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]