phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:33
Продукти, які допомагають чистити печінку, фахівці назвали
Печінка – це один із найголовніших фільтрів нашого організму. Щоб усі системи працювали злагоджено, необхідно підтримувати хороший стан печінки та періодично її чистити

Лікарі стверджують, що печінка – це єдиний орган людини, який можна омолодити. Клітини печінки здатні на регенерацію.

Однак навіть незважаючи на те, що печінка сама виконує функцію чищення крові, саму печінку теж необхідно періодично чистити.

Докладніше про те, як почистити печінку в домашніх умовах.

Лікарі повідомляють, що в домашніх умовах можна почистити печінку, не вдаючись до медичних препаратів. Пігулки та різні сиропи застосовуються тільки в найзапущеніших стадіях забруднення печінки. А якщо орган у плюс-мінус непоганому стані, його можна омолодити за допомогою харчування.

Збалансованого, здорового харчування не завжди буває достатньо для підтримки здоров'я печінку. І тому необхідно більш їсти саме ті продукти, які надають надзвичайно сприятливий вплив на орган.

Лікарі стверджують, що для здоров'я печінки та її очищення необхідно споживати велику кількість хрестоцвітих овочів, яйця, часник, жирні види риби та лимон.

Найуніверсальнішим продуктом є буряк

Буряк сприяє зниженню запалення та покращує виведення жовчі. Також у цьому овочі величезна кількість калію, особливо у листях.

Лікарі стверджують, що сприятливий вплив на печінку має споживання звичайної води з лимоном.

Необхідно пити таку воду натще відразу після пробудження. Такий напій здатний "розбудити" шлунково-кишковий тракт, зменшити симптоми різних захворювань, а також покращити обмін речовин.
Категорія: Народні поради | Переглядів: 185 | Додав: adminA | Теги: чистка печінки, буряк | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]