phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:23
Продукти, які погіршують імунітет, назвала дієтолог
Дієтолог і терапевт Наталія Сичова розповіла, які продукти згубно позначаються на стані імунітету людини.

Очевидно, що харчування вносить вагомий внесок у підтримку здоров’я всього організму. Тому, щоб посилити його захисні властивості, слід мінімізувати в раціоні їжі, яка сприяє ослабленню імунітету.

Так, за словами фахівчині найбільш небезпечними в період пандемії, сезону грипу та ГРВІ є продукти з високим вмістом солі і цукру в своєму складі.

Лікарка пояснила, що надлишок солі в щоденному меню провокує появу запальних процесів, а також підвищує ймовірність розвитку захворювань хронічного характеру. Рясне вживання цукру, в свою чергу, збільшує проникність кишечника.

«У нормі через кишкову стінку майже нічого не проходить. Але тут з’являється надлишок цукру. Це руйнує захисні механізми і нашу мікрофлору. У кров потрапляють чужорідні агенти, на які реагує імунна система», – попередила експертка.

Серед напоїв під заборону потрапила спиртовмісна продукція, так як алкоголь перешкоджає знищенню імунітетом інфекцій, що потрапляють в організм.

 
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 345 | Додав: adminA | Теги: погіршують імунітет, дієтолог, продукти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]