phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:06
Продукти, що викликають печію - названо найпопулярніші
Одним з основних факторів, що викликають печію, є ваша дієта, тому знання того, яких продуктів вам слід уникати, це перший спосіб зменшити симптоми.

Хоча печія зазвичай індивідуальна для кожної людини, є деякі продукти, які, як відомо, є загальними подразниками печії.

Помідори та продукти на їх основі

Помідори неймовірно кислі, що може дратувати стравохід під час процесу травлення. Але що ще гірше? Кетчуп! Кетчуп має ще більшу кислотність, тому він безумовно не допоможе при печії. Це включає томатний соус чи будь-які інші оброблені харчові продукти, одержані з помідорів.

Жирна їжа

Оскільки вони довше перетравлюються і довше перебувають у шлунку, ваше тіло може подумати, що йому потрібно виробляти більше кислоти, щоб пристосуватися, що часто призводить до відчуття печії. Уповільнене травлення також викликає розслаблення м'язів стравоходу, а це означає, що надлишок кислоти може повернутися назад, викликаючи ще більше подразнення. Намагайтеся уникати таких продуктів, як картопляні чіпси та напівфабрикати, а також уникайте смаження або приготування їжі з великою кількістю жиру.

Кислі фрукти

Як зазначалося раніше, все, що містить багато кислоти, посилить печію. Цитрусові можуть викликати розслаблення м'язів стравоходу, що, як і важка їжа, може полегшити відтік кислоти у напрямі. Уникайте приготування їжі з надмірною кількістю апельсинів, лимонів та лаймів, щоб уникнути цього.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 250 | Додав: adminA | Теги: продукти, печія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]