phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:15
Простий засіб для запобігання тромбозу назвали медики

Медики назвали простий, але досить ефективний спосіб для запобігання тромбозу, який може привести до інсульту. Цей стан супроводжується відмиранням ділянки головного мозку і втратою цілого ряду функцій аж до летального результату.

Вчені продовжують розробляти методи реабілітації, які пропонується використовувати для усунення наслідків порушення мозкового кровообігу, однак вважають, що не менш важливу роль у запобіганні тромбозу відіграє профілактика.

Тромби – це кров’яні згустки, які формуються в судинах внаслідок пошкодження стінок. Найнебезпечніше, що вони можуть заблокувати вільної потік крові в кровоносній системі і тоді може статися непоправне.

Запобігти утворенню тромбів допоможе досить простий засіб-відвар з суміші імбиру, лимонів і часнику. Він зменшить рівень «поганого» холестерину і не допустить формування кров’яних згустків. Такий напій медики рекомендують вводити в раціон після 35 років, а також у разі похибок в харчуванні, при частих травмах і поганій екологічній обстановці.

Готується засіб просто. Всі інгредієнти слід подрібнити, залити холодною водою і нагріти не невеликому вогні до кипіння. Після охолодження відвар необхідно процідити і поставити в холодильник. Застосовується напій за 2 години до їжі, також його можна пити натщесерце.

Фахівці стверджують, що склад цього цілющого відвару ідеальний, оскільки кожен його компонент зміцнює судини і покращує стан кровоносної системи в цілому. Часник здавна відомий своїми цілющими властивостями, його застосовують для профілактики захворювань серця. Він не допускає затвердіння судин, знижує тиск, зменшує показник ЛПНЩ, зміцнює імунітет. Імбир усуває больові відчуття в серці і перешкоджає руйнуванню судин. У свою чергу лимон стимулює виробництво червоних кров’яних тілець і за рахунок вмісту вітаміну С, який чудово розріджує кров, сприяє зниженню артеріального тиску.

При цьому медики нагадують, що перед тим як почати приймати той чи інший засіб необхідно обов’язково проконсультуватися з лікарем.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 456 | Додав: radymo | Теги: засіб, запобігання, тромбоз | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]