phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:01
Психолог по Скайпу в умовах карантину

Безпрецедентний карантин приніс українцям безліч стресів, у т. ч. і в спілкуванні з оточуючими. Але просто терпіти і скаржитися на долю не варто. Набагато краще поглянути на проблему з іншого боку, витягти уроки та постаратися змінити життя на краще. Реальну допомогу в цьому може надати професійний психолог по Скайпу.

психолог , скайп, карантин

Майбутнє – за онлайн-консультаціями психолога

Ще кілька років тому люди соромилися користуватися послугами психолога. На щастя, часи змінюються. Зараз багато хто вже зрозумів, що в складний період не варто замикатися в собі або хвилювати своїми проблемами близьких. Тому консультації фахівця з психології стають все більш затребуваними, особливо в умовах карантину.

І очікування клієнтів виправдовуються, адже кваліфікований психолог допомагає:

  • Набути впевненості в собі.
  • Усвідомити власну унікальність і цінність.
  • Навчитися розподіляти час між роботою, сім'єю та відпочинком для себе особисто.
  • Стати щасливим.

Можливості поїздки до психолога сьогодні ніхто не має. Крім того, в невеликих містах такі фахівці можуть взагалі бути відсутніми. У цьому випадку на допомогу людям приходять сучасні технології. Так, великою популярністю зараз користується новий формат надання послуги: Skype-консультування.

Плюси дистанційного консультування

Консультації за допомогою програми «Скайп» мають чимало переваг перед особистим відвідуванням психолога:

  1. Доступність з будь-якої точки світу. Клієнт може звернутися до фахівця з Києва, Риги, Лондона чи іншого міста. Обмежень немає, достатньо, щоб був інтернет і встановлений Skype.
  2. Економія часу. На відміну від інших послуг, таких як імплантація зубів у Києві або оцінка майна, людині не треба відпрошуватися з роботи, витрачати гроші й час на дорогу. За домовленістю з консультантом отримати психологічну підтримку можна і пізно ввечері, і рано вранці.
  3. Відсутність необхідності переривати консультації. Кожен фахівець знає, що переривати психологічні сеанси небажано. Завдяки послузі онлайн-консультування спілкуватися з психологом вдасться навіть далеко від дому: у відрядженні, на відпочинку.
  4. Анонімність і конфіденційність. Онлайн-режим дозволяє зберегти консультування з фахівцем в таємниці. Людині не потрібно відвідувати психологічний центр, а значить, ймовірність зустріти знайомих виключена.
  5. Можливість вибору психолога. Якщо в звичайному житті людина іноді позбавлена такої можливості, то за допомогою інтернету можна знайти фахівця відповідно до своїх вимог.
  6. Економія фінансів. Дистанційні зайняття завжди обходяться дешевше, ніж очні.

Послуга дистанційного консультування незамінна і для тих, хто з різних причин не може або не хоче виходити з дому. Такими причинами можуть бути різні фобії, депресія, інвалідність.

Крім того, для деяких людей консультації по Скайпу комфортніші, ніж безпосередні особисті контакти з психологом. У звичній обстановці клієнт розслаблений і відчуває себе більш впевнено. З цієї причини навіть люди, які мають технічну можливість ходити на очні сесії, вибирають дистанційні занятия. Таке спілкування виявляється дуже ефективним і приносить людині реальну користь. Головне - не затягувати зі зверненням до онлайн-консультанта.

Докладніше про послуги психолога по Скайпу можна прочитати на сайті www.jansons.com.ua

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 846 | Додав: radymo | Теги: Карантин, психолог, скайп | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]