phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:56
Радимо у соцмережах виставляти тільки позитивні і прикольні статуси

Життя сучасної людини дуже насичене різними подіями, а тому ми щодня зазнаємо різних стресів. Крім того через динамічний ритм життя багатьом людям просто таки катастрофічно не вистачає часу на відпочинок та зустріч із друзями. Проте варто зауважити, що завдячуючи новітнім технологіям, зокрема світовій мережі Інтернет, люди мають нагоду спілкуватися один з одним за допомогою таких популярних в наші дні соціальних мереж. Варто зауважити, що таке спілкування хоч і не замінює повністю живої зустрічі, але може підняти настрій навіть у найважчі хвилини життя. Адже всі у Мережі намагаються ставити прикольні статуси і взагалі завжди бути оптимістами.

Власне кажучи, саме такий оптимістичний підхід до користування соціальними мережами, а також використання різних кумедних статусів, веселих фото і прикольних відеороликів, є найбільш корисною властивістю віртуального спілкування для людей. Адже оптимізм — досить таки заразний, а гарний настрій може передаватися навіть через світову павутину Інтернет.

Саме тому, не забувайте щодня виставляти у своєму профілі в соцмережах прикольні статуси, які обов'язково піднімуть настрій вашим друзям і знайомим, а, отже — ви зробите добру для них справу, викликавши посмішку.

Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 2507 | Додав: radymo | Теги: прикольні статуси | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]