phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:05
Рак і діабет лікують лікарські рослини аборигенів

 

Лікарські рослини аборигенів лікують рак і діабет.

Нове дослідження показало, що традиційні рослини австралійських аборигенів і жителів Індії можуть бути використані в якості ліків проти діабету. Учені також побачили в них потенціал у справі лікування раку.

Дослідники з Swinburne University of Technology виділили рослинні компоненти, які можуть бути використані для терапії діабету другого типу і пов'язаних з ним ускладнень, включаючи зайву вагу, гіпертонію і слабкість імунної системи. Автори дослідження вивчили кілька лікарських рослин австралійських аборигенів, а також 5 рослин, активно використовуються в індійській Аюрведе.

У ході лабораторних досліджень учені перевірили дієвість екстрактів 12 рослин і простежили за їх впливом на поглинання глюкози, а також формування жирової тканини. Крім того, дослідники зацікавилися і здатністю даних лікарських рослин боротися з раком.

Виявилося, що рослини аборигенів Acacia kempeana і Santalum spicatum стимулювали поглинання глюкози, а Acacia tetragonophylla, Beyeria Ieshnaultii і Euphorbia drumondii істотно знижували процес накопичення жиру в жирових клітинах.

Серед екстрактів рослин індійської Аюрведи Curculigo orchioides стимулював поглинання глюкози, а також зниження накопичення жиру. Pterocarpus marsupium і Andrographis paniculata також благотворно впливали на зниження процесу накопичення жиру в жирових клітинах. Крім цього, екстракти Acacia kempeana і Acacia tetragonophylla продемонстрували помітний ефект у боротьбі з клітинами раку шийки матки.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1169 | Додав: adminA | Теги: рак і діабет лікують лікарські росл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]