phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:46
Ранковий напій, який покращує травлення, дієтологи назвали
Кава – це улюблений багатьма людьми спосіб почати ранок, оскільки він пропонує заряд енергії для тіла. Проте, як повідомили експерти, є важливий нюанс.

Хоча було доведено, що ранкова чашка кави приносить значну користь для здоров’я, особливо при вживанні чорної кави, вона також може спричинити розлад травлення та дискомфорт у шлунку.

Якщо ви прагнете скоротити свій потяг до кофеїну і замінити ранкову каву чимось кориснішим для кишечника, є один напій, який, на думку експертів у галузі охорони здоров’я, стане чудовим вибором: чайний гриб.

Трохи газований ферментований чай, чайний гриб – це багатий на пробіотиками напій, який може принести організму безліч переваг, особливо у вигляді поліпшення здоров’я кишечника. Основна перевага чайного гриба – це мільярди пробіотиків, які містяться в напої. Пробіотики допомагають нам мати здоровий кишечник і найчастіше зустрічаються у таких продуктах, як йогурт та квашена капуста.

У той час як кава часто може дратувати слизову оболонку шлунка при вживанні натщесерце, вживання чайного гриба насамперед з ранку може допомогти забезпечити здорову дозу пробіотиків у вашій системі, які природно збалансують ваш кишечник і покращать травлення. Комбуча — один із небагатьох напоїв, багатих на пробіотики. — Для людей з непереносимістю лактози (і для людей, які не їдять йогурт чи квашену капусту), чайний гриб є відмінним джерелом пробіотиків.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 151 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]