phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:04
Ранні ознаки деменції у 40-річних перерахували лікарі
Деменція – це придбане захворювання, що характеризується стійким зниженням пізнавальної діяльності, повною або частковою втратою пам’яті та раніше набутих навичок. У народі захворювання носить назву "старечий маразм", проте часом воно вражає не лише старих людей.

Щоб розпізнати хворобу на ранніх стадіях, лікарі перерахували та описали симптоми деменції у людей середнього віку.

Так, першою тривожною ознакою є  зорові порушення. У хворого можуть виникнути труднощі щодо оцінки відстані, швидкості і розпізнавання об'єктів.

Іншим більш явним симптомом є  афазія -  складності у сприйнятті мови та відтворенні власних думок. Складається враження, що людина просто не може підібрати слова і забуває прості назви тих чи інших предметів та явищ.

Дратівливість,  втрата інтересу до занять, які раніше любили, втрата впевненості в собі – все це також може вказувати на розвиток недоумства. Люди з порушеннями у мозку можуть частіше відчувати поганий настрій без явних причин.

Причини виникнення ранньої деменції досі незрозумілі медикам. Однак передбачається, що вони можуть бути пов'язані з курінням, сидячим способом життя, нездоровим раціоном та високим рівнем цукру та холестерину в крові.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 173 | Додав: radymo | Теги: ознака, 40, деменція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]