phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:35
Раз і назавжди позбутися розтяжок

 

Намагайтеся не допустити появи розтяжок. Адже, які б цілющі креми чи скраби ви не застосовували, позбутися вже існуючих мікротріщин практично неможливо. Навіть дорогі (і часом підозрілі) апаратні процедури в салонах не гарантують бажаного ефекту. Це ще раз підкреслює важливість профілактичних заходів.

Візьміть в рівних пропорціях: масло ши і кокосове масло (50-100 г) та розтопіть на водяній бані, влийте до масел оливкову олію (3 столові ложки), кілька крапель вітаміну А та Е, і дайте готовій суміші остигнути. Після цього додайте по 10 крапель мандаринової та лавандової олії. Застосовувати даний бальзам потрібно зранку і ввечері.

Важливо робити масаж "проблемних зон" (на яких потенційно можуть з’явитися розтяжки: живіт, стегна). Це покращує кровообіг глибинних шарів шкіри. Додатково можна використовувати м’які скраби, що ще більше підсилить ефект процедури масажу.

Ще один дієвий спосіб профілактики розтяжок – правильне збалансоване харчування. Клітини організму мають в достатній кількості отримувати будівельний матеріал у вигляді білка, мінеральні елементи і вітаміни (А, Е, і особливо вітамін С, який відповідає за вироблення колагену і формування нової тканини).

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1199 | Додав: adminA | Теги: назавжди позбутися розтяжок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]