phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:29
Рецепт напою від раку лікар оприлюднив

 

 

Лікар і лауреат Нобелівської премії Отто Варбург вважає, що принаймні 96% всіх відомих видів раку “зародилися” в кислому середовищі.

Тому він рекомендує пити спеціальний напій, який позбавить організм від кислотного перевантаження, тим більше, якщо вона присутня там впродовж тривалого часу, повідомляє Сьогодні з посиланням на Health Magazine.

Підвищена кислотність в організмі призводить до різних станів здоров’я, серед яких камені в нирках, деградація м’язів, зниження щільності кісткової тканини і навіть артрит, діабет і рак.

Саме так, за словами професора, рак не може прогресувати в організмі з лужною системою при рівні рН, що перевищує або дорівнює 7,36.

Таким чином, він пов’язує кислотність з хронічними захворюваннями, такими як діабет, серцево-судинні захворювання, остеопороз і інші.

Він вважає, що рішенням може стати лужна вода. Перш за все, це потужний антиоксидант, який очищає організм від токсинів. Також він може зміцнити імунну систему і усунути кислоти.

Ці кислоти зазвичай викликають негативні ефекти в організмі, такі як втома, проблеми з травленням, збільшення ваги і інші.

Щоб запобігти цим і багатьом іншим захворюванням, він наводить рецепт приготування лужної води:

Складові

    Один лимон;
    Середній огірок;
    Чверть цільного кореня імбиру;
    Половина чашки свіжого листя м’яти.

Приготування

Вимийте і виріжте кожен інгредієнт, очистіть імбир. Помістіть їх в невеликий глечик з водою і дайте йому настоятися всю ніч.

Наступного ранку потрібно процідити напій і випити склянку натщесерце. Повторювати щодня.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 809 | Додав: adminA | Теги: Лікар, рецепт напою від раку | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]