phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:57
Робоча віза в Польщу: що варто знати

Багато українців в пошуках кращого життя виїжджають за кордон. Робота за кордоном - це спосіб налагодити своє фінансове положення, часто - розібратися з боргами, влаштувати своє життя, вийти на інший рівень заробітку і навіть здійснити свою мрію. І якщо ви не хочете відвідати іншу країну в якості відпочинку і пізнання культури, історії та пам'яток іноземної держави, то вам необхідно оформити робочу візу. Запис на робочу візу в Польщу дозволяє вам оформити візу типу "D" / "C", яка дає право працювати на території Польщі, а також відвідувати інші країни Європи. Дуже важливо, щоб у вас була легальна робота в Польщі за контрактом, а тому радимо звернутися за допомогою до компанії OrionWork.

Отримання віз для громадян України здійснюється через центр візової підтримки за місцем реєстрації людини, яка бажає виїхати за кордон, якщо вам віза потрібна терміново і немає бажання обтяжувати себе усіма складнощами процедури запису на робочу візу в Польщу, тоді радимо прочитати в Інтернеті, як усе вірно зробити. Навіть ті, хто подавали документи на оформлення робочої візи самостійно вперше, то в наступні рази звертаються за допомогою в отриманні візи у візовому центрі. Також зауважимо, що офіційне працевлаштування в Польщі дозволить вам не тільки швидко знайти гідну працю і хороший заробіток, але і позбавить від різноманітних проблем які можуть виникнути при нелегальному працевлаштуванні.

Звернувшись за допомогою до візового центру, і бажаючи отримати візу терміново, вам потрібно всього лише зібрати пакет документів і чекати, протягом декількох днів, поки візовий консультант зв'яжеться з вами.

Список необхідних документів для запису на робочу візу в Польщу:

1. оригінал закордонного паспорта, в якому є принаймні 2 вільні сторінки для візи;
2. оригінали та копії додаткових закордонних паспортів (при наявності);
3. запрошення від роботодавця, написане на офіційному бланку з датою і печаткою, де вказано дані заявника, роботодавця, термін перебування в Польщі, мета перебування закордоном і всі контакти;
4. заповнена анкета для отримання візи;
5. 2 кольорові фотокартки, зроблені не більше ніж півроку тому;
6. страховий поліс, квитанції про оплату страховки;
7. квитанція про касовий збір.

Компанія OrionWork пропонує вам не тільки вакансії роботи в Польщі, але і всі необхідні папери. Зібравши цей мінімальний пакет документів, і звернувшись до візового центру, ви можете розраховувати, що робоча віза в Польщу класу "C" або "D", можна сказати, вже у вас в руках, чи то пак на сторінці паспорту.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 1246 | Додав: radymo | Теги: Польща, робота | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]