phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:45
Робота для українців в містах Польщі – Вроцлаві, Гданську, Щецині

Змінення не тільки місця роботи, але й країни працевлаштування на сьогодні стає все більш поширеним явищем. Знайти легальну роботу в Польщі для українців – це одна з головних цілей, бо саме такий формат влаштування на посаді дає можливість безпечно й офіційно заробляти зарплату, яка в декілька разів буде перевищувати дохід на аналогічному місці на батьківщині. З усіх країн Євросоюзу ця республіка є найпривабливішим роботодавцем для наших співвітчизників.

Спрощення візового режиму, невеликий перелік необхідних документів, швидкість та легкість їх оформлення, наявність великого різноманіття робочих вакансій створили оптимальні умови для трудової міграції у сусідську державу. Наші співвітчизники масово переїжджають до Польщі у пошуку кращої долі й компанія «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» допомагає їм у цьому. Ми пропонуємо знайти нове місце заробітку у популярних містах республіки.

Для більш детального розуміння питання потрібно розглянути основні особливості працевлаштування в Польщі в цих містах.

Особливості роботи

Робота в Вроцлаві користується досить великим попитом серед українців, бо місто пропонує робочі місця на великих підприємствах. Так, доступні вакансії, що пропонує компанія «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» можна переглянути тут https://andriym.com/vacancies/poland/wroclaw. Але важливо розуміти, що іноземців працевлаштовують тільки тоді, коли немає претендентів із місцевих, тому високі посади за профільними спеціальностями з’являються нечасто, але мають велику зарплатню. Доступна добре оплачувана робота в Вроцлаві для жінок, чоловіків й сімейних пар у сферах послуг, готельному бізнесі, закладах харчування. Також є некваліфікована зайнятість – це пакувальники, сортувальники й тому подібні.

Робота в Гданську затребувана не менш, бо це місто є великим промисловим центром республіки. Розвиток таких технічних сфер провокує ріст вільних робочих місць, тому наших співвітчизників з освітою, трудовим досвідом та хорошими рекомендаціями деруть на офіційне працевлаштування досить охоче.

Галузі, які найпоширеніші для трудових мігрантів включають:

  • хімічну та нафтохімічну промисловість;
  • харчове виробництво;
  • енергетику;
  • будування кораблів;
  • обробку цінного бурштина.

Поміж тим робота в Гданську для українців може бути сезонною, бо місто є туристичним центром в літній період року. Сезонні вакансії пропонуються нашою компанією, переглянути доступні варіанті пропонується тут https://andriym.com/vacancies/poland/gdansk.

Робота в Щецині також відноситься до цієї галузі, бо розвинена промисловість та історичні пам’ятки роблять місто центром для туристів. Тому знайти роботу досить просто для спеціалістів різного рівня кваліфікації та напрямку зайнятості. Більшість вакансій надають наступні галузі:

  • сільське господарство,
  • туризм,
  • будівництво;
  • суднобудування;
  • харчова промисловість.

Робота в Польщі в Щецині, Вроцлаві чи Гданську – це реальна можливість покращити свій заробіток, здобути нову професію чи кваліфікацію. Але треба розуміти що працевлаштування за кордоном для заробітчан має свої умови.

Вимоги до здобувачів

Працевлаштування у місті Вроцлав, робота у промисловому центрі Польщі Гданську чи сезонна зайнятість у Щецині в будь-якому випадку потребують дотримання певних умов. Перше й найважливіше – наявність всіх необхідних документів та дозволів. Зазвичай українці при трудовій міграції до республіки оформлюють робочу візу, яка дозволяє працювати за кордоном протягом фіксованого строку у конкретного роботодавця (за бажанням місце роботи можна змінити, але для цього новий роботодавець повинен надіслати спеціальний запит).

Незалежно від вакансії чи міста міграції умови до здобувача в загалом однакові. Людина не повинна мати шкідливих звичок (алкоголізм, наркоманія), бути відповідальною, комунікабельною та здоровою у фізичному та розумовому сенсі. Іноді робота без посередників в Гданську, Вроцлаві чи Щецині може потребувати профільних знань, які будуть підтверджені документально, володіння мовою чи трудового стажу. Але це залежить від вакансії, які надані на сайті https://andriym.com/vacancies/poland/szczecin.

Звертайтеся до компанії «Робота за кордоном від Андрія Марисюка». Наші менеджери допоможуть вам знайти вакансію.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 649 | Додав: radymo | Теги: українці, робота, Польща | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]