phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

08:14
Робота в Інтернеті на дому - як заробити в 2020

Робота в Інтернеті (джерело: biznescat.com) дозволяє самостійно регулювати свій робочий графік, і в деяких випадках для людини це єдина можливість заробити. У Мережі є безліч варіантів для заробітку, навіть якщо у людини немає особливих навичок і досвіду. У більшості випадків, буде потрібно виключно доступ в Інтернет на кілька годин, вільний час і трохи зусиль.

робота в Інтернеті на дому

Як заробити в Інтернеті?

Знайти роботу стає все складніше, особливо якщо ви не встигли отримати профільну освіту і стати фахівцем в конкретній області. У мережі також вітається володіння навичками, але вони не обов'язково повинні бути підкріплені дипломом. Досить просто вміти робити якісно, а навчитися можна навіть онлайн, за допомогою майстер класів і курсів. Своє хобі також можна перетворити в дохід, навчаючи своєму ремеслу і записуючи майстер класи.

Тут знайдеться і безліч способів, як заробити гроші в Інтернеті, не маючи ніяких професійних навичок. Але доведеться зіткнутися з високим рівнем конкуренції, і оплата праці залишає бажати кращого. У Мережі є безліч сайтів для фрілансу, на яких можна заробити і, як правило, чим більше часу і праці вкладається, тим більше заробіток.

Останнім часом працювати в Інтернеті стає не тільки зручно, але і більш продуктивно, оскільки багато компаній переходять на ведення і рекламування бізнесу онлайн, що відкриває величезні перспективи по заробітку. І якщо раніше Інтернет реклама розглядалася в якості додаткової, то зараз вона основна, а це значить, що приносити дохід може навіть сторінка в соціальній мережі, що має велику аудиторію.

Варіанти заробітку в Інтернеті

Нижче експерти порталу БізнесКіт розглянуть високооплачувані варіанти роботи в Інтернеті.

Робота на Амазон

Amazon-великий торговий майданчик, який щорічно відвідує понад 300 млн.чоловік і з кожним роком ця кількість збільшується. На сайті представлено більше 30 категорій товарів, які можна виставляти на продаж. При цьому всю роботу можна організувати виключно онлайн. Наприклад, можна замовити виробництво товару в Китаї і його доставку прямо в США, на склад Амазона. Магазин сам займається продажем, залишиться тільки отримувати прибуток і продумувати наступну партію.

Товар може бути будь-яким, від його вибору залежать і початкові інвестиції і майбутній прибуток. Для організації роботи буде потрібно кілька місяців, на вивчення правил торгівлі і виробництво товару.

Є також більш легкий спосіб заробітку на Амазон-продаж книг. Потрібно тільки написати книгу і завантажити її на сайт. Як тільки на книгу знайдеться покупець Амазон надрукує її сам і вишле. В такому випадку, буде потрібно витратити тільки час на написання і оплатити послуги ілюстратора і редактора при необхідності. Співпраця з Амазон-безпечна робота з високою оплатою, але потрібні початкові інвестиції.

Робота веб-моделлю

Переважно вебмоделінг - робота для дівчат в Інтернеті, але спробувати свої сили можуть і хлопці. Заробіток полягає в спілкуванні у відеочатах. В рамках бесід може зачіпатися флірт і еротика, але головне завдання — утримати співрозмовника в чаті, як можна довше. За кожну хвилину спілкування клієнт платить від 1$ до 5$, вебмоделі ж отримують комісійні відрахування з витрачених клієнтом грошей, від 25% до 60%. Веб-модель-високооплачувана робота, де проводячи кілька годин в онлайні кожен день модель може заробити від 1000$ до 3000-3500$ в місяць.

Заробіток тут безпосередньо залежить від того, скільки часу модель проводить в чаті і який час клієнти проводять з нею. У цьому бізнесі високий рівень конкуренції, але популярні моделі, як правило, мають постійну аудиторію і стабільний заробіток.

Вебмоделінг-легкий заробіток в Інтернеті без вкладень. З інвестицій потрібно витратитися тільки на якісну веб-камеру. Вітаються тут і знання англійської мови, досить шкільної програми.

Виконання завдань

Досить легкий вид заробітку в Інтернеті-виконання завдань. Це робота з щоденною оплатою, яку Ви отримуєте, як тільки підтвердите завершення завдання. Найпопулярніші завдання:

  • введення капч;
  • коментування;
  • лайки і підписка в соціальних мережах;
  • проходження платних опитувань;
  • серфінг сайтів;
  • перегляд реклами;
  • реєстрація в іграх або на сайтах з партнерською програмою.

Ведеться робота через Інтернет і інвестиції не буде потрібно. Досить мати доступ в мережу і вибрати кілька сайтів, через які будете заробляти. Зарубіжні платформи традиційно платять більше, а Мовний бар'єр легко можна подолати за допомогою google-трансліта. Такий вид заробітку підходить навіть для підлітків, оскільки тут не ставляться вікові обмеження, але можливо буде потрібна допомога батьків для виведення грошей.

Заробіток в соцмережах

Один з найпопулярніших заробітків не вимагає навичок. Рекомендується не використовувати особисті сторінки в соціальних мережах, а завести нові по кілька штук в кожній мережі. Сторінки повинні бути максимально адаптовані під заробіток і виглядати живими:

  • у графі місто вказано популярний регіон;
  • заповнена інформація про себе;
  • фото на головній сторінці (можна взяти з Інтернету).

Зверніть увагу, що соціальні мережі не вітають накрутку лайків і передплатників. Для запобігання встановлюють денний ліміт на дії. Наприклад, сайт Вконтакте обмежив кількість запитів в друзі до 60 осіб на добу. При досягненні ліміту сторінка автоматично надходить на розгляд модератору і якщо він вважатиме її неживою, то вона буде заблокована.

Незважаючи на зовнішню легкість з часом такий вид заробітку може втомити. Але маючи певний досвід зможете пропонувати платну розкрутку групам, тим самим підвищивши дохід і делегувати підписку іншим людям за винагороду.

У соціальних мережах можна організувати і пасивний заробіток, але тут потрібно попрацювати на перспективу і розкрутити свою сторінку. Кількість активних передплатників має бути хоча б 100 тисяч чоловік. При дотриманні цієї умови на сторінці або в групі можна розміщувати партнерську рекламу, яка буде приносити пасивний дохід. Особливо вигідний такий вид заробітку на Ютубі, де можна підключити Google Ads — контекстну рекламу від гугла і отримувати винагороди за кожен перегляд відео, де вона спливла. В Ютуб особливою популярністю користуються стрім-відео, розпакування товарів, огляди ігор, геймерські турніри, майстер-класи або відеоблоги, відкрити який може будь-хто, досить добре розбиратися в темі. Наявність хорошої дикції і харизми вітаються, але як показує практика, зовсім не обов'язкові.

Копірайтинг

Копірайтинг - написання унікальної статті за заданою тематикою. В якості джерел можна використовувати аналогічні статті в Інтернеті. До цього ж методу заробітку можна віднести і рерайтинг-переробка тексту для поліпшення його якості та унікальності. Унікальність-головний параметр якісної статті, її перевіряють за допомогою антиплагіата.

Заробіток тут безпосередньо залежить від кількості часу, що приділяється і виконаного обсягу роботи. Вартість написання статті вважається в 1000 знаків без пробілу, ціна може варіюватися від декількох центів. до $5. , залежно від вимог до тексту, рейтингу та рівня майстерності автора. Копірайтер, який вміє робити дійсно якісні Тексти може заробляти до $1000 в місяць, але даний вид заробітку ні що інше, як робота на дому. На легкий дохід розраховувати не варто. Крім статей на задану тематику також можна писати твори для школярів або дипломні роботи для студентів.

Великою перевагою в даній сфері служить наявність філологічної, медичної або юридичної освіти. Легко знайти роботу також автомобільним майстрам і фінансистам. При володінні іноземною мовою через біржі може бути реалізована робота перекладачем в Інтернеті.

Продаж фотографій

Захоплення фотографуванням може розглядатися як віддалена робота, оскільки в якісному зоровому Контенті потребують інформаційні видання, рекламщики, виробники продукції та багато інших. Для цього навіть не обов'язково мати в наявності професійні Фотоапарати, досить навіть якісної камери смартфона. Продавати фото можна біржах або спеціалізованих фотостоках. На біржах фотограф має право самостійно встановлювати вартість своїх робіт. на фотостоці ціна визначається рейтингом і затребуваністю фотографії, автор же отримують комісійні відрахування від 30% до 60% від вартості кожного скачування його знімка.

Партнерські програми

Заробіток на партнерській програмі по праву можна назвати інтернет-бізнесом. Якщо у вас вже є особистий сайт або блог, то Розмістивши на нього рекламний банер по партнерській програмі ви зможете отримувати відрахування за кожен перехід по ньому. Рекламні записи можна розміщувати і в соціальних мережах, якщо вони мають достатню кількість передплатників.

В якості заробітку на партнерській програмі можна також розглянути створення реферальної структури. всередині проекту з вигідною програмою відрахування за залучення нових користувачів. Зокрема часто можна зустріти партнерські програми кредитних організацій, де за кожного залученого клієнта покладається енна сума грошей. Навіть великі банки не гребують таким методом залучення клієнтом. Вигідні партнерські програми є в Альфа-Банку і Приватбанку, а також в приватних компаніях по позиці.

Висновок

Те, скільки можна заробити в Інтернеті залежить від докладених зусиль і часу. Чим більше часу можете приділяти - тим вище буде дохід. При виборі роду занять, в першу чергу варто звернути увагу на свої задатки і професійні якості, а також час, який ви готові виділити роботу. Навіть рутинні дії здатні приносити нормальний дохід, якщо підходити до них відповідально, а якщо володієте професійними навичками або талантами, то постарайтеся звернути їх на свою користь.

Автор статті - Сергій Косенков.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 651 | Додав: radymo | Теги: Інтернет, заробіток, робота, дім | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]