phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:52
Росія і Польща мають намір знизити тарифи на роумінг


Росія і Польща підписали меморандум про заходи щодо зниження тарифів міжнародного роумінгу між двома країнами, повідомив Ігор Щеголєв. У той же час слід зазначити, що для українців найвигіднішим на сьогоднішній день є роумінг від компанії " Київстар ", прочитати деталі про який можна онлнай на kyivstar.ua.

Документ був підписаний на виставці главою Мінкомзв'язку, заступником міністра інфраструктури Польщі Магдаленою Гай, а також представниками російських (МТС, "Вимпелком", "Мегафон", "Ростелеком") та польських компаній (PTC, P4, Polcomtel, PTK, Centertel).

У ньому наголошується, що тарифи роумінгу між російськими та польськими операторами слід знизити. Оператори продовжать двосторонні переговори для укладення певних угод про нові тарифи та дати набуття чинності.

За словами Щеголева, Польща також готова підтримати Росію у питанні зниження роумінгових тарифів на рівні Євросоюзу. Раніше Росія підписала аналогічну угоду з Фінляндією, ведуться аналогічні переговори з Угорщиною, Німеччиною і Швецією.

Високі ціни на роумінг для росіян, що приїжджають до Європи, російські компанії пояснювали тим, що європейські оператори, змушені знизити тарифи на роумінг усередині ЄС в рамках тарифного регулювання, істотно підвищили ціни для операторів з інших країн, у тому числі з Росії.

РФ почала переговори з Ізраїлем та Туреччиною щодо зниження тарифів на роумінг

Міністерство комунікацій і зв'язку Російської Федерації почало переговори з Ізраїлем і Туреччиною з приводу зниження тарифів на роумінг між країнами.

За словами Ігоря Щеголева, Росія зацікавлена в зниженні тарифів на роумінг при дзвінках в Туреччину та Ізраїль і з цих країн до Росії, оскільки вони займають високі позиції в списку країн, відвідуваних російськими туристами.

На даний момент Росія вже підписала меморандуми про регулювання тарифів на роумінг з найближчими сусідами - Фінляндією та Латвією. На різних стадіях перебувають переговори з Литвою, Естонією, Швецією, а також Словенією та Італією.

Заява Щеголева було зроблено в тому числі у відповідь на запитання прем'єр-міністра, який поцікавився цінами на міжнародний роумінг напередодні сезону зимових відпусток.

Відповідаючи йому, Щеголев наголосив, що російські оператори стільникового зв'язку знизили тарифи на міжнародний роумінг ще кілька місяців тому.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1315 | Додав: radymo | Теги: роумінг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]