phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:21
Рослину, яка зупиняє розвиток онкології, назвали вчені
Хворобою XXI століття будь-хто без запинки назве онкологічні захворювання.

Саме хвороби цього забирають життя і калічать мільйони мешканців на рік.

Вчені з усього світу намагаються знайти фармакологічний засіб, який зможе вирішувати цю проблему раз і назавжди.

Ці препарати не завжди здатні запобігти раковим захворюванням, тому дослідники все ретельніше намагаються знайти способи боротьби з онкологічними захворюваннями в нетрадиційних методах медицини.

Ось один такий винахід зовсім недавно було виявлено в медицині. Своїм успіхом і чудовим відкриттям онкологи та біоінженери завдячують однорічному бур'янові, який всім відомий під назвою полин. У народі її називають "матір'ю всіх трав" за її лікарську силу.

Вчені з'ясували, що речовини в полину здатні контролювати зростання ракових клітин та знищувати до 97% новоутворень. Ці речовини негативно на організм не діють, зазначають експерти.

Речовини рослини потрапляють у ракову клітину і, немов прихована бомба, згодом розривають ворожу клітину на дрібні частинки, нездатні до регенерації, знищуючи її таким чином без залишку.

Вчені поки що тільки провели експерименти на лабораторних щурах і отримали результат, що застосування полину спільно з елементами заліза дає повне викорінення онкологічного захворювання без шкоди здоров'ю тварин.
Категорія: Народні поради | Переглядів: 162 | Додав: adminA | Теги: розвиток онкології, вчений, Рослина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]