phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:20
Розповіли про способи уникнути укусу собаки експерти

Експерти розповіли про способи уникнути укусу собаки

Експерти розповіли про дієві способи, що дозволяють уникнути укусу собаки.

Загальною мірою безпеки можна вважати таку поведінку: повільний рух, руки вздовж тіла, опущена голова і відсутність гучних звуків.

За словами експертів, причин, чому собака вирішить вкусити людину, буває кілька, тому в подібних ситуаціях необхідно діяти певним чином.

Ці тварини можуть нападати з метою захисту себе, свого потомства, маленьких дітей, власної їжі і улюблених іграшок. При цьому бувають і інші ситуації, коли собака вирішує вкусити людину через страх і відчай.

У першому випадку експерти радять просто поважати особистий простір собаки і не провокувати її. У такій ситуації у неї зазвичай відстовбурчені вперед вуха і шерсть піднята уздовж спини.

У ситуаціях, коли тварина просто боїться людину і нападає з-за страху, необхідно поводитися інакше. Потрібно йти повільною ходою, руки тримати притиснутими до тіла, а голову краще опустити. В цілому треба зробити так, щоб собака перестала відчувати небезпеку, що виходить від людини.

Подібна поведінка тварини супроводжується підібганими вухами, розширеними зіницями і хвостом, опущеним між задніх лап.

Експерти відзначають, нахилитися і протягнути руку до собаки – це одне з найгірших рішень. Тварина сприймає це як акт агресії і може вкрай різко відреагувати на подібну поведінку

 

Переглядів: 539 | Додав: adminA | Теги: способи уникнути укусу собаки, експерти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]