phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:11
Розшифровуємо знаки гороскопу друїдів

Друїд – це наставник, жрець, медик для цивілізації. У культурі кельтів основним складовим були дерева. Саме слово "друїди" перекладається як "люди дуба". У цього народу були інші знаки зодіаку, не такі як у інших. Вони складалися з назв дерев. На такій же основі було створено календар для кельтських племен. І навіть в алфавіті друїдів "огам" кожна буква була пов’язана з деревом.

За міркуванням жерців, дата народження людини вирішує його подальшу долю і характер. Тому за "деревним" календарем були створені знаки гороскопу друїдів.

Всього їх – 22. Їх поділяють на дві частини: 18 з них – парні, а інші знаки зодіаку – не парні. А пов’язані знаки з днями сонцестояння і рівнодення. Гороскоп ще отримав назву Гальський. Так само він був знаменитий, як квітковий.

ЯБЛУНЯ

Рідко буває високою, радує око, багато в ній симпатичного, добре складена, багато чарівності і сердечності. Вселяє думка про любов, навіть тоді, коли про неї сама і не думає (що трапляється рідко).

Яблуня - дерево дуже сентиментальне, чутливе. Любов цікавить її як теоретично, так, безумовно, і практично. Найчастіше зважується на заміжжя, не відчуваючи до партнера великих почуттів (Яблуня - дерево дуже різнобічне), однак це не означає остаточної відмови від любові і почуттів.

Якщо вона випадково зустріне партнера, що відповідає її духу і смаку, то їх подружжя буде блаженством. Яблуня завжди вірна в любові (як у вільній, так і в подружній, і навіть у позасупружній) до пізнього віку.

Безкорислива, неощадлива, легко піддається на обман. Віддала б власну сорочку, поділилася б останнім шматком хліба. При всьому цьому, однак, Яблуня, не така проста. Не думаючи про завтрашній день, вона живе з дня на день, часом робить борги і забуває про них, що взагалі для неї природно. Вона - повний фантазії філософ, що радується життю і не хоче нікого ні дивувати, ні переконувати.

Не приймайте її за легковажну істоту. Інтелігентна, вдумлива і логічна, Яблуня має схильність до науки. Читає все, що відноситься до цікавої її області. Сума її знань на подив велика, але вона не намагається нікого здивувати, просто читає усе для того, щоб задовольнити свою допитливість. Наукові теорії, як видно, цікавлять її в такій же мірі, як і гарна кухня. Віддає перевагу задоволення цього світу блаженства в іншому світі.

Любить розмаїтості в емоційній сфері. Монотонне щастя без вади навіває нудьгу. Варто знати, що ця безпосередня дівчина чи симпатичний хлопець любить час від часу щось ускладнювати у своєму житті.

Риси народжених під знаком Яблуні: емоційність, сердечність, інтелектуальність, схильність до міркування, логіка, аналітичний розум.

Під знаком Яблуні народилися: Рубенс, Генріх VIII, Руссо, Жорж Санд, М. Нексе.

ЯЛИЦЯ

Красива скоріше холодною, строгою красою, любить стародавні прикраси, а також прігашенние лампи, запахи духів, старі речі і повні величі свята. Примхлива і не завжди легка в спілкуванні і спільному житті. Розвинене почуття окремішності, тому часто відчуває себе самотньою навіть у великому колективі. Мало піддається сторонньому впливу, однак рідко висловлює свою думку, не відрізняється великою балакучістю і веселістю. Дуже горда, наполеглива в досягненні поставлених цілей.

У любові рідко задоволена. Вимоглива і незговірлива. Завжди хоче багато одержувати від життя, тому що знає про свої переваги, і їй звичайно це вдається. Трапляється їй також закохуватися без пам'яті, і тоді весь світ зазнає аварії. Її любов може бути безмежною.

Винятково розумна, має аналітичні здібності, науковими нахилами, але не завжди досягає успіху. Трапляється, що працює в області, яка не має нічого спільного з її нахилами і спеціальністю.

До роботи ставиться серйозно і досягає певних висот сумлінністю і скрупульозністю.

Поставлена перед вибором серед різноманітних рішень обирає зазвичай найважче. Створення важких ситуацій для себе й інших - от, власне, її покликання.

Благородна, щоб не трапилося - можна покластися на неї цілком. У будь-якій ситуації вміє не втрачати цілковите самовладання, надію і віру. Ялиця вище дріб'язків. Вона розбірлива і дрібним задоволенням віддає перевагу задоволення у великому.

Риси народжених під знаком Ялиця: інтелектуальний склад розуму, схильність до аналізу, роздумів, логіка, аскетизм.

Під знаком Ялиці народилися: Жанна д'Арк, Наполеон Бонапарт, О. Толстой, Дж. Голсуорсі, Мопассан.

В'ЯЗ

Великий, стрункий, красивий. Дуже привабливий для навколишніх, але має в собі щось стримуючий. Не дуже, однак, стежить за собою, вдягається з деякою простотою, часто не може розлучитися зі старим улюбленим светром.

В'яз не любить ускладнювати собі життя. Для нього характерні спокій і врівноваженість. Найбільш помітний недолік - повільність. Схильність до моралізаторства - сама нестерпна риса.

Всупереч видимості, у нього слабке здоров'я. Прямолінійний і відкритий, роззброює щедрістю. Вірить у людську доброту. Справа, яку захищає, завжди шляхетно, і він вірить, що рано чи пізно доможеться визнання. Сильніше, ніж інші, переживає невдачі. Вміє багато зробити для користі своїх і близьких, має розвинене почуття відповідальності, боргу.

У почуттях жагучий, може бути навіть палким. Якщо вибір його буде вдалим, то він зуміє створити умови, щоб любов у - його будинку пережила діамантове весілля.

Любить керувати і значно в меншій мірі підкорятися. Робить вплив на інших і нерідко користується своїм впливом. Митецький в управлінні людьми. Його вимоги також великі, як і любов, яку він дає сам.

Поставтеся до нього терпляче, він вартий цього. Вміє бути дуже відданим. Має здоровий розум і вправні руки. Відрізняється живим розумом, конкретним і практичним. Має почуття гумору і часто це почуття рятує його в моменти розчарувань.

Його життя буде приємним і без усяких потрясінь, тобто таким, яким він собі бажає.

Риси народжених під знаком в'яза: спостережливість, організаторські здібності, реалізм.

Під знаком В'яза народилися: Мольєр, Стендаль, Едгар По, Альберт Швейцер.

КИПАРИС

Стрункий, міцний, з точеним сильним силуетом і простими правильними рисами. Проте є в ньому щось суворе, щось від людини природи. Не позбавлений вишуканості, є в ньому щось від незіпсованого цивілізацією людини. Задовольняється малим і пристосовується до ситуації. Може жити за будь-яких умовах і бути при цьому щасливим. Швидко досягає зрілості і самостійності.

Чи не надає значення успіху в житті, не женеться за славою, за грошима. Єдине, чого він бажає, - бути щасливим. Уникає все, що ставило б перед ним проблеми. Любить літні прогулянки, тварин і полювання. Це його можна побачити в човні, задумався над вудкою. І незважаючи на це, він не любить самотності. Намагається влаштувати своє життя так, щоб знаходитися серед численної сім'ї або (замолоду) у постійному суспільстві приятелів. Не сентиментальний. Найчастіше трохи грубуватий, але не позбавлений душевного тепла людина; суворий, але одночасно і спокійний. Приємний у суспільстві. Його присутність діє заспокійливо.

Кипарис любить мріяти і, скоріше, дає себе нести плином життя, ніж організує її. Занурений у мрії, думками завжди десь в іншому місці. Уникає гострих дискусій незалежно від предмета спору. Власне, еластичність його характеру - те, що шукають у ньому. Недосяжним у своїй вірності. Буває вірний своїй любові, дружбі, спогадам, і якщо кого обдарує почуттям, то не вагаючись можна звертатися до нього за допомогою.

Його інтелігентність носить умоглядний характер. Улюблене заняття - міркування на будь-яку тему. Судження продумані і розумні.

Життя його найчастіше тече спокійно і рівно серед тих, кого він любить.

Риси народжених під знаком Кипарис: сталість почуття, лояльність, рефлексивність, інтелігентність, аналітичний розум, логіка.

Під знаком Кипариса народилися: Шуберт, Моцарт, Ромен Роллан, Рузвельт, Луї Армстронг.

ТОПОЛЯ

Декоративність, стрункість і краса від ранньої молодості. З роками, однак, сам створює собі проблеми. Дуже чуттєвий до перебігу часу, занадто рано починає боятися старості, від цього страху ще більше старіє. Тільки гарний вплив навколишніх може допомогти, тому необхідно уважно вибирати людей, з якими доводиться спілкуватися.

Необхідно виявляти обережність при зміні місця перебування: не всяке середовище сприяє розвитку ТОПОЛЯ. Він відчуває себе погано в тисняві, але не любить, проте, жити відокремлено. Відчуває потреба в товаришів, але мучиться від оточення осіб, не обраних ним самим. Дуже чутливий до обмеження волі і легко впадає в песимізм. Намагається не показувати цього, але ніхто не може довго помилятися з цього приводу.

Його любов чуттєва до найменших неприємностей і навіть дріб'язку можуть вивести його з рівноваги. Часом розчулюється сам собою, але частіше вдається йому це сховати, і в цьому замовчуванні знаходить своєрідне задоволення.

Відвага і гордість допомагають йому здолати самі складні завдання, і на його обличчі рідко можна помітити занепокоєння. Ті, хто знають його мало, часто приймають його за особу веселу і спокійну.

Він не є матеріалістом, має схильність до альтруїзму. При цьому чудово організований і не забуває про майбутнє. У шлюбі - важке щастя, занадто буває чуттєвий і зайво незалежний. Його зброєю в подружніх сутичках є байдужність, доповнене посмішкою і жартом. Якщо не зможе вчинити інакше, має схильність триматися стосовно партнера неприязно.

Має тонкий уроджений розум, що зовсім не старіє. Її проникливість і критичний склад розуму можуть навіть іноді впливати на його амбіції. Багато Тополь зустрічається серед медиків.

Риси народжених під знаком Тополя: потреба в незалежності, схильність до неврастенії, мрійливості і синтезу, інтуїції і фантазії, окрилений розум.

Під знаком Тополі народилися: Менделєєв, Жюль Верн, А. Хічхок, Сальвадор Далі.

КЕДР

Розкидистий, потужний і хоча не дуже стрункий, справляє враження солідної і красивої рослини. Без праці пристосовується до всяких умов. Правда, він теж мріє про зручності, але в разі потреби може переночувати під відкритим небом. Має гарне здоров'я. Скрізь він почуває себе як вдома і не знає, що таке боязкість. Динамічний, упевнений, змушує рахуватися з собою, одночасно дуже чутливий до жартів із приводу своєї особи і, не дуже розуміє їх.

Любить вразити, захопити зненацька, бути центром загальної уваги, готовий на будь-які жертви, щоб цього досягти. Вважає, що саме він повинен приймати рішення і вимовляти вирішальне слово. Блискуче вирішує найскладніші питання. Не відає небезпеки, непередбачливий і володіє даром вплутуватися в непередбачені ситуації. На щастя, однак, вміють легко з них виходити. Гордий, самолюбний, прямолінійний, при цьому невиправний оптиміст, що призводить найчастіше до необережних вчинків як у діловому, так і в особистому житті. Має натуру, схильну до ексцесів. При видимій самостійності схильний піддаватися сторонньому впливу. Направляється досвідченою рукою, може стати зброєю чужої волі. Душею і тілом віддається справі, що сам вибрав, тому серед КАРТАС є багато героїв, але багато і мучеників.

Схильний до чужим впливам, сам також має здатність впливати на інших. Надає на оточуючих спонукає вплив. Дуже наполегливий і належить до числа тих, хто завжди правий.

Чутливий, чутливий і сентиментальний - може прив'язатися назавжди і цю любов сприймає з великої літери. Інше сприймає як приємний і позбавлений більшого значення спосіб проведення часу. Інтелігентний і має здатність до синтезованого сприйняття проблем. Разюча швидкість, з якою обмірковує і приймає рішення. Часто виявляє схильність до артистизму, переважно в області музики. В усякому разі, його відрізняє велике почуття ритму. Народжений для пригод, веде звичайно рухливе і різноманітне трудове життя.

Риси народжених під знаком Кедр: імпульсивність, оптимізм, інтелігентність, здатність до дедукції.

Під знаком Кедра народилися: Галілей, Дарвін, Костюшко, Гьоте, Брехт.

СОСНА

Вишуканий силует, красива, декоративна. Вміє підкреслити свої достоїнства. Любить будинок, цінні предмети, гарний інтер'єр. Часто той милий будинок, без якого вона не могла б розвиватися, створює сама собі. Кажуть, що вона знає, чого хоче, але не дає себе нести з волі хвиль, що недостатньо їй того, що життя дає сама. Немає в ній нічого покірного, здатна планувати і підкоряти умови своїм потребам.

Відважна, опір зустрічає з піднятою головою і не дозволяє невдачі здолати себе. Завдяки сміливості й умінню ризикувати завжди йде вперед. В роботі здатна мати успіх, незалежно від роду діяльності, що обирає.

Сосну відрізняє завзятість, з яким вона йде по обраному шляху, і з якого її важко збити. Вміє вийти із самої, складній ситуації. Дуже швидка і точна в дії.

Незважаючи на привітність у зверненні і уміння бути милим приятелем, у ній не буває зайвої ускладненості і щедрості. Власне благополуччя і зручності - насамперед. Невдачі інших не проганяють сон із її вік, хоча трапляється, вона згадує про них зі співчуттям у товариських бесідах. Тільки в однім виявляє слабкість - у коханні. Почуттєва й імпульсивна - легко захоплюється, а потім буває вже пізно.

При всьому цьому має проникливий розум і упорядковане мислення, буває гарним організатором. Вміє докласти необхідних зусиль для досягнення поставлених цілей і, як правило, досягає їх. З будь-яких, навіть із любовних, неприємностей вміє вийти з честю. Знак Сосни надзвичайно сприятливий для жінок.

Риси народжених під знаком Сосни: естетичний розум, організаторські здібності, схильність до аналізу.

Під знаком Сосни народилися: Конфуцій, Коперник, Вашингтон, Шопен, Шопенгауер, Карузо, Елізабет Тейлор.

ВЕРБА

Зі свого пісенної меланхоніческой красою ИВА дуже приваблива і своєрідна. Навіть якщо тільки видимість визначає основу її принадності (особливо, якщо ИВА - жінка), відчуваєш у ній щось таємниче. Вона повна неясних думок, несвідомих бажань, що часом і сама не може визначити.

Дуже чуттєва, любить сонячне тепло, перебування біля води. Реагує на всі запахи і смаки. Як ніхто інший, може використовувати хвилинні радості і не відмовляти собі в жодній з них. Не слід вірити зовнішній лагідності Верби. Всупереч їй, вона діловито і рішуча, добре знає, що хоче. Ніколи нікому нічого не нав'язує, оскільки в ній розвинене почуття поваги до інших і немає бажання командувати.

Є в ній щось від поета. Її меланхолійні сентенції з приводу осені, що наближається і швидкоплинного життя не слід приймати занадто серйозно і вважати проявом песимізму. ИВА буває дуже важким партнером, тому що не має здатності до швидкої адаптації і не любить компромісів.

Її беззахисність і безпорадність найчастіше тільки тактика. Часом для розваги, а іноді і для особистої вигоди вона блискуче вміє розіграти із себе слабка істота. Взагалі ж у житті чудово вміє себе захистити.

У почуттях скоріше романтична, ніж сентиментальна. Любить почуттєві задоволення, вносить до них поетичну забарвлення. ИВА не любить почуттів буденних, безбарвних. Вона володіє артистичними здібностями, інтуїцією і багатою уявою. Іноді буває непоганим психологом, що при певній проникливості дозволяє їй вгадувати чужі думки і бажання. Її життя могло б протікати зовсім спокійно, якби не надмірний потяг до любовних страждань. Однак не слід приймати всерйоз її скарги: почуття, не прикрашене стражданнями, не цінуються нею.

Риси народжених під знаком Верби: інтуїція, багата уява.

Під знаком Верби народилися: Єлизавета I, Моріс Шевальє.

ЛИПА

Нечувано чарівна і вміє своєю чарівністю користуватися. Може кожному закрутити голову. Мріє про стабільне, забезпечене, повне зручностей життя і найчастіше не віддає собі звіту, що все це не має для неї більшого значення. Вона легко пристосовується до будь-яких умов. Їй досить мати намет, щоб створити атмосферу домашньої зручності. Спокійна на вид і навіть кілька безвольна, мовчазна, полохлива, при цьому безтурботна і песимістична. Найчастіше Липа проходить через усе життя з почуттям нудьги. Це її основний ворог.

Буває нестійка, особливо чутлива до лестощів. Повна протиріч, дуже важка для розшифровки. Одне в ній безсумнівно: вона дуже симпатична. Спілкуватися з нею дуже приємно і легко, залишається відчуття психічного комфорту. Липа терпляче вислуховує співрозмовника, шанобливо ставиться до своїх ближніх, не прагне керувати ними. Її усі дуже люблять навіть тоді, коли на неї не дуже можна покластися.

Має практичним складом розуму, схильності до техніки, винахідливо і точна. Якщо зустріне на життєвому шляху родинну душу - подружня любов може повернути їй рівновагу, позбавити від протиріч. При цьому має сильно розвиненим почуттям власної гідності. Буває ревнива, найчастіше без приводу.

Риси народжених під знаком Липи: товариськість, спостережливість, реалізм, організаторські здібності.

Під знаком Липи народилися: Людовик XIV, Ренуар, А. Ейнштейн, Юліан Тувім.

ЛІЩИНА

Часто слабкий, непоказний. Чи не накладає свого "Я" на думку інших. Але якщо з ним познайомитися ближче, то неможливо не піддатися чарівності, яку він випромінює, не побачити його оригінального розуму.

Ліщина задовольняється малим, пристосовується до всіляких умов життя і все розуміє. Його зовнішність робить майже магічну дію. Якщо хоче, то може сподобатись, вміє змусити любити себе. Вміє бути доброю, мудрою, терплячою, але може бути і небезпечним, злим, шкідливим. Все в ньому чаклунство - біле чи чорне, в залежності від його хвилинного настрою чи власного примхи. Без залишку добра чи витончено зла - така Ліщина, і не без причини людей, що народилися під цим знаком, у середні віки часто звинувачували в чаклунстві. Прив'язавшись до кого-небудь, він зробить все, щоб полегшити йому життя. Але будь обережний, якщо не здобудеш його симпатії.

Незважаючи на скромність і стриманість, ніколи не проходить непоміченим. Вкрай оригінальний, не схожий ні на кого, життя трактує - інакше, ніж усі.

Навіть коли його люблять, він будить почуття занепокоєння. Здатний відгадувати найпотаємніші думки, виступати з несподіваними пропозиціями, чинить так, що можна очікувати від нього всього. Дуже неврівноважений, може бути дуже ініціативний, а може усе залишити і пливти за течією. Віддає собі в цьому звіт, навіть якщо видає себе за особу дуже розважливу.

У любові може бути самим улюбленим чи самим болісним партнером. Допустимість швидким змінам настрою. Займися ним, якщо не боїшся ризику. Якщо спільне життя з ним і не принесе спокою, то буде дуже захоплюючою.

Має різнобічні знання, вчиться й осягає усе надзвичайно швидко і легко. Але тільки від його доброї волі залежить, чи застосує він свої знання на користь і повністю.

Риси народжених під знаком Ліщина: схильність до синтезу, інтуїція, фантазія.

Під знаком Ліщини народилися: Сервантес, Тосканіні, Марсель Марсо, Рафаель, Гойя, Ван Гог, Проспер Меріме, Грем Гріє, Нельсон, Софі Лорен.

ГОРОБИНА

За тендітною зовнішністю ховається стійка натура. Мила і чарівна, а по легкій ході можна судити і довідатися її здалеку. Посмішка майже не залишає її обличчя, не стільки через внутрішню веселість, скільки завдяки самоконтролю. Уміє підкреслити власні переваги, любить добре вдягатися. Має хорошому смаком.

Швидко звикає до змін обстановки. Любить доставляти ближнім радість, навіть на шкоду собі. Не егоїстична, але трохи егоцентрична. Самостійно, але іноді дозволяє поставити себе в залежне становище. Прагне, проте, жити самостійним життям. Велике почуття відповідальності змушує її почувати себе винуватою за все, що відбувається (комплекс провини). Контакти з нею важкі, а взаємини складні. Їй бракує простоти.

Її відрізняє чутливість до зовнішніх впливів, любов до прекрасного, лояльність і привітність. На неї завжди можна покластися. Іноді буває наївна і дозволяє себе експлуатувати. У любові дає багато, але і вимагає багато чого. Постійно перевіряє почуття. Її не можна обманювати, не можна розчаровувати, вона не простить.

Горобина не продасть. Її особисте життя дуже багате. Повна турбот про завтрашній день. Завбачлива, що часто наводить на думку про подружні зв'язки з нею. Дуже розумна і часто дуже ефектна. Трапляється, що деякі свої плани не реалізує, загрузнувши в буденних справах.

Риси народжених під знаком Горобини: чуйність розуму, фантазія, схильність до синтезу, інтуїція, уява.

Під знаком Горобини народилися: Дідро, Гоголь, Верді, Рахманінов, Андерсен, Золя, Коллонтай, М. Брандо, Грегорі Пек, Ле Корбюз'є.

КЛЕН

Акуратний, доглянутий, іноді навіть трохи кокетливий. Часто буває там, де найбільш цікаво. Стежить за модою. Не належить до числа пересічних особистостей. Повний енергії і бадьорості, невтомний. КЛЕН, як кажуть, завжди на висоті положення. Його можна зарахувати до індивідуалістів. Хоча по своїй природі Клен стриманий і несміливий, він може приймати самі ризиковані рішення, в основі яких лежить не стільки матеріальний фактор, скільки життєвий інтерес. Не любить засиджуватися вдома, охоче пізнає нових людей. Має дар викликати людей на відвертість. Але не слід побоюватися, якщо щось йому повідав, - він ніколи не засуджує чужих вчинків і не базікає про чужі секрети.

Має багато планів, найчастіше незвичайних, екстравагантних. Любить усілякі новинки, з ентузіазмом захищає нові ідеї, але сам рідко реалізує власні проекти. Це, однак, не заважає йому одержувати задоволення від своїх широких горизонтів. Є в ньому і крапля цинізму. Він не любить і не боїться - громадської думки. Навпаки, йому подобається, щоб про нього говорили.

У любові він складний. Йде дивними і непередбаченими дорогами. Але це не означає, що він не зможе знайти щастя, якщо зустріне партнера з аналогічним мисленням і смаком. Розум має ясний і проникливий. Незважаючи на те, що повний проблем, не позбавлений ні уяви, ні інтуїції. Одним словом, характер багатосторонній.

Риси народжених під знаком Клен: живий характер, почуття гумору, здатність до дедукції, аналітичний склад розуму.

Під знаком Клена народилися: Лукреція Борджіа, Катерина Медічі, Леонардо да Вінчі, Анатоль Франс, Чарлі Чаплін, Леопольд Стоковський.

ГОРІХ

Природність у його очах не є гідністю. Він піклується про стиль, тонкі і вишукані манери, у дійсності ж він просто боязкий. ОРЕХ часто складається з протиріч, буває примхливим, агресивним, егоїстичним. Але він також гостинний, чемний, сміливий у задумах.

Він може бути як лояльним і вірним, так і непостійним, ніколи не відомо, як він надійде в тому чи іншому випадку і як з ним звертатися.

Без всяких основ дарує і позбавляє своєї дружби і любові. Іноді сам любить страждати і з задоволенням змушує страждати інших. Йому треба обов'язково ускладнювати ситуацію. Мучений потребою прояву своєї винятковості, ревнивий і привітний, Горіх не відрізняється врівноваженістю. Якщо любиш його або належиш з ним у дружніх відносинах, будеш постійно підданий несподіванок. Займися ним, якщо відчуваєш, що зможеш протистояти його впливу, у протилежному випадку він цілком підкорить тебе своїй волі.

У житті вміє бути чудовим стратегом. Добре оцінює наслідки своїх намірів, зважується на дуже підступні дії, не дозволяє стримувати себе зайвими докорами сумління. Часто підкоряє навколишніх швидкістю дій. Однак зустрічаються і Горіхі-тихоні.

Прагне, щоб його життя не було повсякденним. Не боїться ризику, не прагне подобатися, не визнає компромісів, не ходить протоптаними доріжками. У ГОРІХА буває багато друзів, а також і багато ворогів. Вважає, що може розраховувати тільки на себе самого. Піклується про збереження власної незалежності та відокремленості. Іноді буває особою, яку не можна не помітити і з якою доводиться рахуватися.

Риси народжених під знаком Горіх: рішучість, спостережливість, організаторські здібності.

Під знаком Горіха народилися: Кант, Колумб, Єлизавета II (англійська), Шекспір, Паганіні, Катерина II, Достоєвський.

ЖАСМИН

Рухливий, живий і товариський, притягує до себе вільною і вмілої бесідою, попри своє бажання стає центром уваги.

Звичайно саме від нього очікують створення невимушеної обстановки в суспільстві. Всім представляється врівноваженим, веселим і без життєвих проблем. Тільки найближчі знають, який він, по суті, чуттєвий і здатний розчаровуватися. Тому, як би не намагався ЖАСМИН це приховати, він від народження - песиміст.

Те, що у інших є недовірливістю, у нього перетворюється в розважливість і приводить до дій обережним і далекоглядним.

Те, що у інших є підозрою, у нього - тільки глибоко прихований резерв. Він, як ніхто інший, розуміє перевагу в дипломатії й умінні організації гармонічних відносин з іншими. На жаль, ці достоїнства рідше виявляються в його власному будинку. Тут він шукає задоволення потреби в незалежності. Не любить почувати себе зв'язаним, не любить обмежень, обов'язки пригнічують його, незважаючи на те, що завжди підкоряється своєму обов'язку.

Йому не чуже почуття відповідальності, однак воно не завжди викликає в ньому найкращий настрій. Життя в шлюбі з Жасмін не легке. Тим більше, що він швидко розчаровується і набирається упереджень. Любить дітей і добре почуває себе з ними. Не очікуючи багато від життя, з дітьми він пов'язує великі надії. Найбільш складні питання вміє пояснити їм просто і ясно, робить це старанно і розсудливо. Діти приносять йому в житті найбільшу радість і задоволення.

Жасмин не є матеріалістом, але часто непогано заробляє. Не боїться роботи, його інтелігентність і жвавість думки високо цінується начальством.

Риси народжених під знаком Жасмін: критичний розум, інтелігентність, з'єднана з фантазією, інтуїція.

Під знаком Жасмину народилися: Макіавеллі, Сенкевич, Фрост, Мартін Лютер Кінг.

КАШТАН

Каштан дуже гарний, навіть декоративний, але не намагається скорити навколишніх своєю привабливістю. Має потребу в просторі, повний жвавості і сили. Має вродженим почуттям справедливості, будь-яке порушення її буде для нього стимулом до мимовільного протесту. Він готовий 'відстоювати свою правоту будь-якими засобами, незважаючи на наслідки. Неприязно відноситься до ощадливості, до всяких тактичних і дипломатичних прийомів, чим часто ненавмисно відновлює проти себе людей. Відсутність гнучкості в спілкуванні з іншими приводить до того, що він змінює, багато занять і випробує багато розчарувань, що пам'ятає довго, тому що дуже вразливий і чуттєвий.

Незважаючи на наполегливість і витримку, не буває впертий. Вміє бути обачним і завбачливим, завдяки чому звичайно не має матеріальних проблем. Велике значення надає правилам моралі і схильний до пуританства, незважаючи на певну чуттєвість. Несподіваним у ньому є потяг до життєвих зручностей. Іноді справляє враження непристосованого до життя, але це тільки наслідок ворожості і відсутності довіри до себе та інших.

Каштан занадто незговірливий, щоб знайти взаєморозуміння, і часто користується славою несумлінної людини. Можливо, це пов'язано з його пристрастю шокувати інших. Вимагає багато любові, але сам може любити по-справжньому тільки один раз і тому йому важко знайти щастя. Потреба в любові й одночасно острах, що його можуть не покохати, ускладнює його, відносини з партнером. Його комплекси виявляються в зухвалій поведінці і часто незрозумілі для навколишніх.

Розумове життя - жива і конкретна, що грунтується на спостереженнях. Дарів, швидкий і точний, але має схильність до мрійливості і філософських роздумів. У його житті багато чого залежить від оточення. Повний розвиток здібностей одержує тільки тоді, коли знаходить у своїх близьких співчуття і розуміння.

Риси народжених під знаком Каштан: відвага, реалізм, спостережливість і проникливість, організаторські здібності.

Під знаком Каштану народилися: Ломоносов, Вольтер, Руссо, Стивенсон, Бальзак, Генрі Фонда, П'єр Кюрі.

ЯСЕНЬ

Це прекрасне могутнє дерево. Приємно виглядає, має стрункий силует, елегантний і вільний у рухах. Подобається собі. Однак постійно жити з ним нелегко. Має живий характер і дуже вимогливий. Прагне до того, щоб про нього піклувалися, думали і жили так, як йому подобається, робити тільки те, що йому хочеться. А оскільки має тяжіння до самостійного і незалежного життя - не всі добре переносять це.

Сміється з життєвих труднощів, що створює враження безвідповідальності і безволля. Але це тільки видимість. Ясень дуже добре знає, чого хоче, і ще краще - чого він не хоче. Самолюбивий у всьому, що стосується власного успіху і благополуччя.

У прагненні до власного щастя настільки егоїстичний, що може розтоптати все, що заважає йому на шляху до мети. Егоїст, але не скупий. Щедрий, ділиться усім.

Ця примхлива натура в області любові виявляє зовсім інші риси: буває обачний, постійний, завбачливий. Власне, в цій галузі Ясень має найбільші успіхи і вміє добре вибирати, зважувати усі за і проти. Його шлюб по любові одночасно буває і шлюбом по розуму. Рідко помиляється і докладає багато зусиль, щоб організувати сімейне життя, і це йому часто вдається. Його розум грунтується в першу чергу на інтуїції. Оригінальний і повний фантазії. Так само, як і Горобина, Іва і Горіх, Ясен має незвичайний дар проникливості. Нерідко любить забавлятися грою в пророка і, коли виконуються його пророкування, то слава його розуму і проникливості ще більше зміцнюється.

Ясень завжди трохи грається з долею. Але це дерево надійне, не бійтеся сховатися в його тіні.

Риси народжених під знаком є очевидним: інтелігентність, прагнення до синтезу, інтуїція, фантазія.

Під знаком Ясень народилися: Марк Твен, де Голль, Джон Кеннеді.

ГРАБ

Красиве дерево, але без особливої чарівності. Замолоду часто буває дуже гарний, але з плином часу втрачає цю якість. Граб відноситься до навколишнього його світу з полегкістю. Це тип естета. Його увагу привертає скоріше форма, ніж зміст. В особистому житті його раніше "всього цікавить власну перевагу.

Має виражену схильність до дисципліни і покори. Любить відмінності, мріє про нагороди і почесті, тужить за замилуванням з боку інших. Найбільше йому подобається підкорятися встановленому порядку і тому рідко виявляє ініціативу. Прийняття рішень супроводжується в нього страхом зробити помилку. При цьому має почуття відповідальності і справедливості. Не любить відступів від загальноприйнятих правил, неохоче сходить із прямої, протоптаною і перевіреної дороги. А до нових ідей ставиться з обережністю, одночасно будучи противником встановлення: "а, все одно!".

У любові відрізняється великою порядністю. Почуття розглядає як справа відповідальна. З нього виходить милий і приємний партнер. Але якщо життя запропонує йому вибір між любов'ю і боргом, як правило, вибирає друге.

Риси народжених під знаком граба: інтелектуальність, інтуїція, фантазія, схильність до артистизму.

Під знаком Граб народилися: Горацій, Марія Стюарт, Корнель, Шуман, Мюссе, Т. Манн, П. Гоген, У. Дісней, Роберт Кох, А. Хачатурян.

ІНЖИР

Це фігове дерево делікатне, з виразними рисами. Не володіє красою, але не залишається непоміченим. Кілька справляє враження і з деякими комплексами, не скрізь почуває себе добре. Вимагає життєвого простору і тепла. В'яне в несприятливих умовах. Погано переносить труднощі. Стаючи вразливим, переповненим гіркотою, сохне. У таких умовах його охоронна система слабшає і необхідно бути дуже уважним, щоб дерево не погубити.

Має сильно розвинені сімейні почуття. Відчуває необхідність постійного контакту зі своїми близькими, навіть якщо вони не в змозі це оцінити і виправдати його надії. Воно має потребу в стабільності, незважаючи на те, що саме не дуже постійно багато в чому.

Характер емоційний і поблажливий. Розплачується часом за це душевним спокоєм і радощами життя, тим більше, що виявляє опір спокусам. Хоча він непостійний (частіше в думках), але намагається чітко виконувати щоденні обов'язки. На нього можна покластися. Працює старанно, хоча в глибині душі ледачий. Імпульсивний і повний добрих намірів, але життя проходить у постійній боротьбі з власними слабкостями.

Інжир - реаліст і завжди буває діловим і заповзятливим. Це дерево є справжнім скарбом для своїх близьких. Воно приносить гарні плоди. Посади його у своєму саду і добре доглядай за ним - не пошкодуєш. Він належить до числа тих, з якими варто одружитися. Але не чекай від нього чудес, він не належить до числа романтичних коханців. Прості почуття цінує вище, ніж "якісь фантазії". Будь-яке дерево без комплексів, зрозуміти його, добре з ним поєднується. Але увага: фігове дерево дуже образливо!

Риси народжених під знаком Інжир: імпульсивність, практичний розум, спостережливість, реалізм, організаторські здібності.

Під знаком Інжир народилися: Г. Гейне, Бетховен, Стравінський, Б. Брандт, Ф. Гарсіа Лорка, Григ, Е. Піаф.

ДУБ

Повен життя, сили і краси, що не має в собі нічого тендітного. Рухи величні і повні достоїнств, будять у людях повагу своїм солідним виглядом. Абсолютно здоровий, що в його випадку дуже важливо, тому що не переносить слабкість і хвороб, а вид крові може привести його до непритомності.

Дуже відважний, але його сміливість відбувається не так від його духовних якостей, скільки від надмірної гордості. Не хоче, щоб його вважали боягузом і, попереджаючи гострі обставини, реагує різкіше, ніж потрібно. Витриманий і вольовий, не має звички відходити від раніше прийнятого рішення і, як правило, завжди домагається поставленої мети. Але його непоступливість має також погані сторони: Дуб не вміє бути гнучким і його непримиренність доставляє йому турботи. Домігся б багато чого, якби зміг хоч небагато бути дипломатом.

Сам він більш ніж незалежний. Не переносить ніяких обмежень і його дії часто межують зі свавіллям. Проте, він поважає думку і незалежність інших. Привітний і гостинний, вірний у дружбі, але не завжди буває таким у любові. Являє собою істоту непостійне, жертву чергових захоплень, упевненого, що "тепер це вже назавжди". У шлюбі може з часом розсудливим.

Міцно стоїть на ногах, ніби вросла у своє оточення, продовжує і розвиває сформовані ситуації. Чи не прагне до змін і з невдоволенням приймає зміни, викликані діями інших. Він - консерватор. Незважаючи на те, що час від часу здатний на безкорисливі вчинки, завжди пам'ятає про свою вигоду і всю увагу зосереджує на особистих проблемах. Чуже життя його не цікавить.

Поглинають його конкретні справи, мислить ясно і по-діловому, є людиною дії, не позбавлений інтуїції. Відноситься до числа людей, які незалежно від обставин завжди залишаються при своїх інтересах. Зазвичай своїм близьким він забезпечує життя в повному достатку.

Риси народжених під знаком ДУБА: рішучість, точність у вчинках, практичний розум, реалізм, спостережливість, організаторські здібності.

Під знаком Дуба народився: І.С. Бах.

БЕРЕЗА

Гнучка й аристократична, легка, мила в спільному житті. Користуючись успіхом, ніколи не зловживає нічиєю люб'язністю, вміє бути делікатною і стриманою, не нав'язує своїх симпатій і настрою, не вимагає нічого і нічого не шкодує.

Скромна до пуританства, але завжди елегантна, без усякого моралізованія. Повна почуття міри і терпимості, не виносить одного - вульгарності. Розкіш і будь-яка показуха їй далекі. Немає в ній і тіні снобізму. Найбільш охоче жила б у селі, але може звикнути до будь-якого місця, тільки б мати можливість спокійно працювати. Незважаючи на витончену зовнішність, Береза виростає в праці і любить трудитися.

Її скромний і делікатний характер визначає її схильність до любові зі спокійним плином. Сентиментальна, не боїться почуттів занадто пристрасних. Буває лояльна і вірна, вміє створити вдома атмосферу затишку і домашнього щастя. Трапляється, що в подружні зв'язки вступає трохи необачно, але ніколи не шкодує про свій вибір.

Чорта найбільш відмітна для Береза - інтелігентність. Сили її уяви і винахідливість справді не мають кордонів. Роботу завжди сприймає творчо. Уміння творчо мислити і запровадити свою думку в життя, з'єднані з її працездатністю, відкриває перед нею всі двері.

Незважаючи на те, що може займатися будь-яким видом діяльності, найбільших успіхів домагається у галузі мистецтва. Малообщітельна, і це її єдиний недолік. Світське життя, контакти з впливовими людьми не привертають її уваги. Береза часто буває щаслива. Вона так мало вимагає від життя - досить близького їй серця і хорошої бібліотеки.

Риси народжених під знаком Береза: м'якість характеру, синтез, інтуїція, фантазія.

Під знаком Берези народилися: Гуттенберг, Матейко, Стрілецький.

ОЛИВА

Невелике, іноді на границі красивого і потворного, але не позбавлено принадності. Часто докучає його ревматизм, тому дуже любить сонце і страждає від його відсутності. Урівноважений, спокійно, у ньому немає нічого агресивного і все це завдяки небажання ускладнювати собі життя. Вміє бути терпимим, хоча має власні погляди на життя. Допускає можливість мати власне судження також і іншим. Ніколи не втручається в чужі справи.

Маслина настільки делікатна, що її легко звинуватити в байдужості, але вона зовсім не байдужа. Навпаки, у разі потреби до неї будь-хто може звертатися за допомогою.

У будь-якій ситуації не розлучається з посмішкою. Почасти завдяки вмінню володіти собою, але перш за все тому, що вважає безглуздим розбудовувати нервову систему. Має здатність передавати свій стан спокою і безтурботності навколишнім.

Хоча Олива добра і сердечна, вона володіє достатньою часткою розуму та здорового глузду, щоб не дозволити експлуатувати свою доброту. Відрізняється вродженим почуттям справедливості. Все розуміє, вміє ввійти у чуже становище і притаманна їй неупередженість змушує її забувати про себе саму. Вона знає про це і заздалегідь з цим мириться. Тому її люблять і цінують, хоч сама вона нічого не робить для того, щоб справити враження на інших. У спілкуванні стримана.

У любові Олива намагається не бути ревнивою, поважає незалежність партнера, навіть якщо приходиться через цього мовчазно страждати. Трапляється, що йде на далекосяжні поступки, аж до зречення від власної любові. Але це зовсім не говорить про її слабкість і покірність. Просто найважливішим для Маслина є спокій.

Відзначається великою інтелігентністю, багато часу присвячує міркуванням, любить читати, вчитися і розширювати свій кругозір. Хоча і не прагне до цього, завжди привертає до себе увагу і іноді стає знаменитою. Належить до числа людей, що приносять навколишнім спокій і щастя, що залишають після себе добру пам'ять.

Риси народжених під знаком Маслина: вірність суджень, аналітичний розум, здатність до дедукції і рефлексії.

Під знаком Олива: народився імператор Август.

БУК

Стрункий і красивий. Відноситься до тих, хто доживає до глибокої старості, зберігаючи всі якості, властиві молодості. Йому вдається зберегти гарну форму, ставний силует, спритність і гнучкість рухів. Завжди доглянутий, не цурається деякого кокетування.

Якщо потрапляє у сприятливі умови, то йому вдається досягти успіху в будь-якій області. Виявляє спритність і кмітливість у всякій ситуації. Полон різних планів, які вміє успішно реалізовувати. Не дає збити себе зі шляху. Вміє непогано організувати своє життя.

Трапляються з ним припадки щедрості, хоча звичайно він розважливий і безпомилково організує свій бюджет. Не дуже любить ділитися своєю власністю, витрачає її ощадливо.

Бук - істота порядне, володіє багатьма солідними якостями, завжди зважує всі за і проти, ніколи не покладається на волю випадку. В коханні йому бракує фантазії. Ідеальний чоловік (або дружина). Прагне мати дітей, приблизно організувати свій будинок, добре провести відпустку. У зрілому віці з ним може трапитися одне або два пригоди, та й то більше з прагнення довести собі та іншим, що він залишився молодим, привабливим і бадьорим.

Інтелігентний, володіє організаторськими здібностями і здоровим глуздом. Виражений матеріаліст. Перш за все хоче бути багатим, а потім, якщо можна, щасливим.

Риси народжених під знаком Бук: вдумливість, точність, організаторські здібності, реалізм.

Під знаком Бука народилися: Пуччіні

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 837 | Додав: radymo | Теги: знак, гороскоп, розшифровування, друїд | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]