phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:17
Самостійна мийка автомобіля: корисні поради

Самостійна мийка автомобіля: корисні поради

Велика кількість господарів особистого автотранспорту відмовляються від послуг різних спеціалізованих центрів (зокрема автомийки), пояснюючи своє рішення не професіоналізмом співробітників останніх, коли після їх послуг на машині можна помітити плями і знайти нові подряпини. Власне через це особливу популярність в нашій країні здобули мийки самообслуговування для авто від компанії Kaercher, детальніше про які можна дізнатися на офіційному сайті компанії kaercher.com/ua-uk/.

Слід зауважити, що мийки самообслуговування - це не лише зручно для автолюбителів, але і вигідний варінат бізнесу, всі деталі орагнізаціїї якого ви можете дізнатися відвідавши сайт компанії Kaercher. Відвідавши сайт - ви про все дізнаєтеся, ми ж детальніше зупинимося на самому процесі миття авто.

Для того, щоб підтримувати машину в ідеальному і технічно справному стані, за нею необхідно регулярно дивитися і ретельно доглядати. Мийка, має важливе значення в догляді, і проводити її необхідно в затіненому місці, і ніколи не слід цього робити на сонці. Температура води повинна бути приблизно такою ж, як і температура навколишнього повітря, в іншому випадку це може погано позначитися на лакофарбовому покритті.

Для початку з автомобіля необхідно змити бруд чистою водою, із застосуванням великої і м'якої мочалки. Пральний порошок при митті авто застосовувати не можна, краще використовувати спеціалізований автомобільний шампунь. Найкраще мийку проводити зверху вниз. Мочалку необхідно споліскувати якомога частіше. Це необхідно для того, щоб на ній не залишалися піщинки, які здатні залишати подряпини на кузові машини. В кінці необхідно помити колеса і диски.

Потім можна видаляти шампунь з автомобіля. Цю процедуру також необхідно починати зверху. Слідкуйте за тим, щоб миючий засіб змивався повністю, в іншому випадку його залишки здатні завдати шкоди лакофарбовому покриттю.

Далі, необхідно провести ретельний огляд машини на наявність слідів від комах. У тому випадку, якщо такі залишилися - застосуєте для їх видалення спеціалізовану автохімію. Нанесіть такий миючий засіб на кузов машини і через кілька хвилин змийте його за допомогою м'якої серветки.

Після цього витираємо машину насухо серветкою, яка призначена спеціально для сушки кузова. Поліроль можна використовувати всього лише 2-3 рази на рік, тому що в його склад входять абразиви, здатні пошкодити лакофарбове покриття.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 521 | Додав: radymo | Теги: самообслуговування, авто, мийка, автомобіль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]