phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

02:08
Секрет еротичних сновидінь відкрили вчені
Учені вирішили знайти відповідь на питання про те, що дозволяє бачити сни еротичного змісту. Фахівці встановили: на градус чуттєвості уві сні впливає поза сплячої людини.

Поки дослідники не можуть дати чіткого пояснення того, чому саме сон на животі забезпечує пікантні мрії. Але деякі гіпотези на цей рахунок все ж висунули. Згідно з однією з них у такому положенні тіла відчутніше виявляється приплив крові до статевих органів, що в кінцевому підсумку і стимулює сновидіння в чуттєвому ключі аж до отримання оргазму. За іншою версією, у положенні лежачи на животі стискуються легені, що викликає легку асфіксію і подальшу сексуальну розрядку.

Зазначимо, що сон на животі оцінюється терапевтами як не найкраща для здоров’я. У такому положенні у сплячої людини виникає неправильний тиск на всі внутрішні органи, це шкідливо для хребта і для дихальної системи, кажуть експерти. Крім того, подібне становище тіла провокує появу зморшок на шкірі обличчя.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 140 | Додав: radymo | Теги: сон, живіт, еротичний, сновидіння, секрет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]