phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:42
Сексуальність - чому одні люди сексуальні, а інші - ні

 

Ізраїльські вчені установили, що інтенсивність інтимного потягу залежить від генетичних особливостей людини. До такого висновку прийшли вчені під керівництвом Річарда Ебштейна, інформує DELFI.

Дослідники з Єврейського університету в Єрусалимі вивчили структуру ДНК у 148 студентів чоловічої і жіночої статі.

Потім учені порівняли отримані дані з результатами письмового опитування учасників, які дали оцінку силі свого інтимного бажання, збудження і сексуальної функції.

З‘ясувалося, що власна оцінка сексуальності, дана студентами, у більшості випадків відповідала варіанту гену, який присутній в них, рецептора D4, який відповідає за вироблення білка допаминового рецептора (DRD4).

За даними вчених, близько 30% людей мають варіант гену високої сексуальності; 60% - варіант гену, який визначає слабкий інтимний потяг, 10% несуть інші різновиди гену.

Варіант гену "високого лібідо" виник у результаті мутацій відносно недавно - 50000 років тому, в результаті виходу предків європейців з Африки, вважають дослідники.

Таким чином, низький ступінь сексуального потягу може бути варіантом норми, а не психологічною проблемою, припускають вчені.

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1079 | Додав: adminA | Теги: Сексуальність, чому одні сексуальні, інші - ні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]