phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:22
Селфі піднімають самооцінку - аналітики з’ясували

 

Аналітики з’ясували, що селфі піднімають самооцінку

Аналітики фітнес-порталу FitRated провели опитування серед 1000 американців і з’ясували, що самооцінка людини зростає, коли вона шукає вигідні ракурси для селфі.

Про це пише Платформа.

Близько 1000 добровольців заповнили анкети, де, окрім іншого, зараховували себе до однієї з трьох категорій: не користувач соцмереж і не робить селфі, звичайний користувач і робить пару знімків себе в місяць, або завзятий користувач, який проводить понад три години в день у соцмережах і робить понад три селфі на місяць.

Результати опитування показали, що чим більше часу користувач витрачає на соціальні мережі, тим більше він схильний зосереджуватися на своєму зовнішньому вигляді та порівнювати себе з іншими, що, в принципі, ясна річ. Але також стало відомо, що звичайні та завзяті користувачі соціальних мереж за допомогою селфі підвищують свою самооцінку і задоволеність своїм зовнішнім виглядом. Тобто завдяки фотографуванню себе люди стають більш впевненими.

«Егоїзм може стати потужним важелем самолюбства і більшої самооцінки, а соціальна спільнота може виступати як арена для підтримки та заохочення», – пояснює представник FitRated.

«Вам слід запитати себе, чому ви робите селфі – щоб підняти собі настрій, позмагатися з друзями та підписниками, або просто заради забави, щоб запам’ятати щасливі моменти», – зауважує доктор із лікарні Ленокс Хілл в США Роберт Глеттер.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 720 | Додав: adminA | Теги: аналітики, селфі піднімають самооцінку | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]