phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:40
Серцевий напад - складено список головних провокаторів

   Співробітники Національної служби охорони здоров’я Великобританії склали перелік факторів, що сприяють виникненню серцевого нападу. В черговий раз вчені нагадали: найкраще запобігти виникнення серцевого нападу допомагає регулярна фізична активність.

Фахівці Національної служби охорони здоров’я Великобританії закликали уважно ставитися до таких проявів, як біль в області грудей і на інших ділянках тіла, задишка і запаморочення, свистяче дихання і кашель. Все це, за їх словами, є сигналами погіршення роботи серця.

«Найчастіше до серцевого нападу призводить ішемічна хвороба, але спровокувати його можуть також стреси, надмірна вага, діабет, гіпертонія, підвищений рівень холестерину», – констатували експерти.

Вчені підкреслили, що для захисту від таких порушень важливо мати певний рівень фізичної активності – не менше 40 хвилин в день. Це ефективно сприяє нормалізації тиску, зниженню холестерину.

Також фахівці настійно радять дбати про харчування: в ньому повинна бути досить цінних мінералів і вітамінів. Риба, бобові, молочні продукти забезпечать здоров’я організму, особливо при відмові від шкідливих продуктів та алкоголю і зменшення споживаного цукру, зауважили вони.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 696 | Додав: adminA | Теги: список головних провокаторів, Серцевий Напад | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]