phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:22
Щитоподібна залоза: ознаки порушень
щитоподібна залоза Ендокринні порушення потребують обов'язкового перегляду харчування. Інакше може спостерігатися погіршення стану.

На які симптоми слід звернути особливу увагу

Обвисла шкіра на руках, підборідді та талії - симптоми, які говорять нам про збої в роботі найважливішої ендокринної залози.

Потяг до борошняного, шоколаду та солодощів – також ознака неправильної роботи залози.

Ламкі нігті з поздовжніми борозенками, випадання кінчиків брів, жорстке і сухе волосся, набряклість, припухлість повік - все це не можна залишати без уваги.

Погіршення пам'яті та уваги, зміни голосу, набір ваги по всьому тілу за поганого апетиту — привід сходити на консультацію до ендокринолога.

Зверніть увагу на свій язик - його потовщення, поява поглиблень з обох боків - також ознака можливих порушень у функціонуванні щитоподібної залози, від якої залежить гормональний баланс та здоров'я всього організму.

Ефективний захід профілактики для підтримки щитовидки у здоровому стані – інтервальне голодування та здорова кето-дієта.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 264 | Додав: radymo | Теги: порушення, ознака, щитоподібна залоза | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]