phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:40
Що можна вирощувати у теплиці з полікарбонату

теплиця полікарбонатт Теплиці з полікарбонату це те, що дозволяє вирощувати теплолюбні культури в умовах нашого клімату. Ці конструкції настільки універсальні, що в них можна розводити будь-які рослини: від полуниць до баклажанів. Головне ― правильний догляд та вчасний полив.

Отже, щоб отримати гарний урожай, потрібно знати деякі секрети. Ми розглянемо основні аспекти вирощування найбільш популярних овочів та фруктів:

Помідори

Томати ― це овочі, які найчастіше вирощують у теплицях. Завдяки мікроклімату, який формується у парниковому приміщенні, можна отримати чимало плодів. Варто брати до уваги факт, що помідори потрібно удобрювати кальцієм. Для цього використовують невелику кількість кальцієвої селітри.

Слід пам'ятати, що на цих рослинах часто з'являються грибкові захворювання. Щоб уникнути цього, слід обробляти стебло та листки спеціальними розчинами, а також поливати культуру тільки під корінь, не допускаючи потрапляння води на зелену частину.

Солодкий перець

Теплолюбний червоний та жовтий перець також можна вирощувати в наших кліматичних умовах. Ця рослина любить сонце і тепло, тому садити розсаду слід у шаховому порядку. Таким чином, рослини не будуть затіняти одна одну. На одному квадратному метрі можна розмістити максимум сім кущів.

Як тільки перець починає цвісти, його потрібно регулярно удобрювати. Для цього використовують спеціальний біогумус. Як і у випадку з помідорами, добриво і воду слід вводити в грунт під корінь рослини.

Огірки

Ці рослини люблять тепло та вологу. Під час появи плодів температура повітря повинна складати від 25 до 28 градусів за Цельсієм. Варто підкреслити, що огірки можна поливати тільки теплою водою. У випадку з цими рослинами, рідину потрібно лити по листках.

Для того, щоб отримати якнайкращий врожай огірків, слід підв’язувати кожне стебло так, щоб вони могли витися догори. Це створити оптимальні умови для розвитку плодів.

Чилі

Гострий перець ― це ще одна рослина, яка дає хороший урожай у теплиці. Оптимальні температури для культури знаходяться в діапазоні від +18 до +28 градусів за Цельсієм. Поливати чилі слід теплою водою тільки під корінь. Потрапляння рідини на листя може спричинити розвиток грибка.

Як тільки з'являються перші плоди, рослину потрібно удобрювати азотними та фосфорними речовинами.

теплиця полікарбонатт

Полуниця

Секрет вирощування цих ягід полягає у правильному режимі поливу та оптимальному pH грунту. Полуниці люблять кисле середовище, тому перед посадкою слід додати в грунт необхідні субстанції. В посушливі дні, коли теплиця сильно нагрівається, кущі потрібно поливати кожного ранку, не допускаючи пересушування коренів. Парник слід регулярно провітрювати та слідкувати за тим, щоб повітря всередині не застоювалася. Це може призвести до появи хвороб на стеблах та листках.

Отже, в теплиці можна вирощувати безліч рослин. Придбати парник можна у компанії Сотекс Трейд. Магазин пропонує купити якісні вироби за найкращими цінами.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 372 | Додав: radymo | Теги: полікарбонат, вирощування, теплиця | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]