phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:22
Шість продуктів названо, які треба на якийсь час виключити з раціону
Існує група захворювань шлунково-кишкового тракту, які мають алергічне походження. Люди, які страждають від таких недуг – а їх чимало – часто відчувають нездужання, скаржаться, наприклад, на печію, якої насправді немає.

Впоратися з проблемою допоможе виключення із раціону шести продуктів.

Ці захворювання називаються еозинофільними. Наприклад, поширений еозинофільний езофагіт або алергічне запалення стравоходу.

Це викликає утруднене ковтання та застрявання їжі, часто імітує печію, якої насправді немає. Буває еозинофільний гастрит у шлунку або еозинофільний ентерит у кишечнику.

Щоб тримати недугу під контролем, достатньо виключити з раціону яйця, а також молоко, пшеницю, сою, горіхи, рибу та морепродукти. Така дієта не потрібна на все життя. Ці продукти виключаються разом, але потім по одному вводяться в раціон. Так можна перевірити, яка їжа спричиняє неприємні симптоми.

Це простий спосіб лікування, який дає змогу уникнути постійного прийому препаратів.

Він зазначив, що ефективність методу доведена у дослідженнях. Вже через шість тижнів у 62 відсотків пацієнтів зафіксовано гістологічну відповідь – виявлено позитивні зміни у тканинах слизової оболонки стравоходу за результатами біопсії.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 157 | Додав: admin | Теги: якийсьсь час виключити, Лікар, продукт, раціон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]