phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:35
Швидко знесилюють людей деякі продукти

 

Існують певні продукти, після вживання яких, людина відчуває себе розбитим і втомленим.

Мало хто знає, що причина саме в дуже відомих продуктах, передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на “Единственная”.

В сухих сніданках цукор займає 50% від загальної кількості вуглеводів. Це також сприяє різкому стрибку рівнів цукру та інсуліну в крові. Після такого перекусу людина відчуватиме себе без сил.

Рис, білий хліб і паста

Оброблені зерна містять менше корисних вітамінів і мікроелементів, на відміну від цільного зерна. Через це стрибає рівень цукру і людина відчуває себе менш енергійною.

Алкоголь

Алкоголь відомий своїм розслаблюючим ефектом, проте він може істотно знизити якість сну. Вживши ввечері велику кількість алкоголю, вранці прокидаються втомленими.

Енергетичні напої

Такі напої заряджають енергією, але тільки на короткий час. Вчені встановили, що енергетичні напої покращують пам’ять на 24% і знижують сонливість. Такий ефект виникає через цукор і кофеїн. Але після різкого стрибка енергії настає спад.

Низькокалорійні продукти

Харчуючись такими продуктами, є ризик споживання меншої кількості калорій, які необхідні для життя. Тим самим, порушується баланс гормонів і обмін речовин, що призведе до втрати енергії.

Як раніше писала “НАРОДНА ПРАВДА”, раціон харчування людини закладає основу загального самопочуття та здоров’я організму. Тому важливо обрати ті продукти, які збагачують організм поживними речовинами та мікроелементами.

Нагадаємо, що печінка відображає стан здоров’я людини. На неї найбільше з усіх органів впливає шкідлива їжа, алкоголь, цигарки. Варто зазначити, що печінка має здатність самовідновлюватися, коли відмирають клітини – відбувається регенерація тканин.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 1031 | Додав: adminA | Теги: знесилюють людей, деякі продукти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]