phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:25
Симптоми дефіциту магнію в організмі - медики

  Медики розповіли про сигнали організму, які можуть вказувати на дефіцит магнію. У зв’язку з нестачею мікроелементу можливий розвиток проблем зі здоров’ям.

Магній важливий для коректної роботи ряду систем, він відповідає за м’язові функції, синтез РНК і білка, забезпечення організму енергією, а також структуру зубів і кісток. Для підтримки здоров’я необхідно отримувати щоденну норму зазначеного елементу.

При дефіциті металу у людини виникає відчуття слабкості, вона скаржиться на втому, також можливі нудота і блювота. Крім того, знижується апетит. Якщо ситуацію пустити на самоплив, можуть розвинутися поколювання і оніміння кінцівок, судоми, збій серцевого ритму, коронарні спазми і т. д.

У довгостроковій перспективі підвищується ризик серцево-судинних захворювань, остеопорозу, діабету і проблем з тиском. Страждають також травна система і функції мозку.

Магній можна отримати з безлічі продуктів. Він міститься в достатніх обсягах в арахісовому маслі, бананах, горіхах, бобах, шпинаті, лососі і цільних зернах.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 436 | Додав: radymo | Теги: симптом, організм, магній, дефіцит | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]